ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » واژه نامه قهوه » واژه نامه قهوه: قهوه برزیل Brazil

واژه نامه قهوه: قهوه برزیل Brazil

Brazil

قهوه موریس – کشور برزیل Brazil سال‌هاست که بیش از هر کشور دیگری در جهان، قهوه کشت و برداشت می‌کند. این کشور طیف وسیعی از خصوصیات را در هر دو گونه عربیکا و روبوستا تولید می‌کند که عمدتاً در ارتفاعات پایین رشد می‌کنند. برزیل به دلیل داشتن قهوه‌های شکلاتی و طعم دار و دارای اسیدیته کم شناخته‌شده است، اگرچه انواع کمی از قهوه‌های اسیدی با رشد بالاتر نیز وجود دارد.

برزیل در استفاده از فناوری درزمینهٔ رشد، برداشت و فرآوری قهوه در جهان پیشرو است. این امر توسط مزارع مسطح و کم ارتفاع که امکان استفاده از تراکتورهای برداشت را دارند، امکان‌پذیر است. قهوه در برزیل نیز مانند باغ‌های انگور به‌صورت خطی رشد می‌یابد و وسایل نقلیه گیلاس‌ها را از درخت می‌چینند. این امر به ترکیبی از گیلاس‌های ریز و نرسیده منجر می‌شود. سپس ماشین‌آلات مرتب‌سازی پیچیده برای جدا کردن کیفیت‌های مختلف گیلاس مورداستفاده قرار می‌گیرد.

برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید

در سفر به مزرعه Daterra در منطقه Cerrado، نه‌تنها موارد بسیار خوبی می‌توان آموخت، بلکه من به‌واسطه فن‌آوری موجود در مزرعه و توانایی آن فناوری در بهبود کیفیت مرتب‌سازی و پردازش یافته‌های باارزشی می‌توان در حیطه کشت آموخت. صاحبان سیستم مرتب‌سازی موزون گیلاس‌ها را باقدرت رسیدن بر اساس فشار و مرتب کننده‌های LED جدا می‌کردند و هزاران لوبیا در ثانیه را اسکن می‌کردند. برزیل همچنین شاهد افزایش مداوم مقدار قهوه مصرفی داخل است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه عربیکا کنیا (kenya) بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Brazil

Brazil has for many years now grown and harvested more coffee than any other country in the world. The country produces a range of qualities across both the Arabica and Robusta species, mostly grown at lower altitudes. Brazil is known for round chocolaty and nutty flavour profiles with lower acidity, though there is a small variety of higher-grown, more acidic coffees produced as well.

Brazil leads the world in the utilization of technology in growing, harvesting, and processing coffee. This is made possible by the flatter, lower-altitude farms, which permit the use of harvesting tractors. Coffee is grown in lines a lot like vineyards and the vehicles knock the cherries off the tree. This results in a mix of under- and overripe cherries. Complex sorting machinery is then required to separate the various qualities of cherry.

برای خرید قهوه پرو گرید یک peru coffee g1 بر روی تصویر زیر کلیک کنید

During my visit to the Daterra farm in the Cerrado region, not only was I very well looked after, but I was blown away by the technology the farm had and the ability of that technology to improve the quality of sorting and processing. The owners had a bespoke sorting system that separated the cherries by ripeness based on pressure and LED sorters that scanned thousands of beans per second. Brazil has also seen a continuing increase in the amount of coffee consumed internally

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟