قهوه موریس – شکوفه Bloom اصطلاحی است که برای توصیف آزادسازی سریع دیاکسید کربن (CO2) از قهوه به کار میرود که در هنگام برخورد آب با قهوه رخ میدهد. شکوفه همان پوستههای براقی است که شما در بالای قهوه فرانسه قبل از تهنشین شدن آن، مشاهده میکنید. زمینه خاصی که ما از آن بهعنوان «شکوفه» بهجای «پوسته» یاد میکنیم، هنگام تهیه قهوه رخ میدهد.
غالباً، شکوفه بهعنوان بخش خاصی از فرآیند ریختن مشخص میشود. دستورالعملهای دمآوری حاوی مقدار زیادی آب هنگام افزودن قهوه است.
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید
ایده این است که با بیرون راندن دیاکسید کربن میتوانیم به آب کمک کنیم تا طعم قهوه و طعمهای منفی بالقوه CO2 را از بین ببرد. این استدلال وجود دارد مبنی بر اینکه زمان شکوفه میتواند بر روی عطروطعم تأثیر بگذارد.
به دلیل وجود تعداد معطر آزادشده و زمان ماندن قهوه برای دمآوری میتواند بر این مسئله تأثیرگذار باشد. تأثیر دقیق شکوفههای مختلف در دم کردن قهوه مشخص نیست؛ اما آن را بیشتر بهعنوان نشانهای از چگونگی دانه تازه رُست شده باکیفیت تولید میتوان در نظر گرفت.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
برای خرید قهوه مناسب برای قهوه کمکس chemex بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Bloom
The bloom is a term used to describe the rapid release of carbon dioxide (CO2) that occurs when water hits ground coffee. It is that frothy, crustlike top you find on the top of a French press before you plunge down.
The specific context in which we refer to this as a “bloom” rather than a “crust” is when brewing single-serve filter coffees. Often, the bloom will be singled out as a specific part of the pouring process.
برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز سایفون siphon بر روی تصویر زیر کلیک کنید
Brew recipes will indicate how much water to add at the beginning to “bloom” the coffee. This will be followed by a wait before the coffee is poured. The idea is that by expelling the carbon dioxide we can help the water access the flavour from the coffee and expel the potentially negative flavours of too much CO2. There is probably some truth in this.
There is an argument that the bloom time can affect flavour, owing to the number of aromatics released, and the time the coffee is left to bubble away can be used to alter this. I am dubious as to the exact impact of varying “blooming” on coffee brewing, and see it more as an indication of how freshly roasted the beans are as opposed to the quality of the brewing
ترجمه و تلخیص از قهوه موریس
برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید
برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
جهت دریافت لیست قیمت قهوه
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام
بر روی تصویر زیر کلیک کنید
برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس
بر روی تصویر زیر کلیک کنید