ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

واژه نامه قهوه: تقطیر خشک Dry distillates

Dry distillates

قهوه موریس – اصطلاح «تقطیر خشک» Dry distillates در حقیقت، اسم فانتزی برای گروه‌های طعم چوبی، دودی یا سوخته است که فرآورده‌های جانبی فرایند در درجه حرارت بالا هستند.

قهوه از انواع ترکیبات شیمیایی تشکیل شده است.

شکسته شدن این ترکیبات در گروه‌های طعم‌دهنده همانند اسیدهای میوه، معطرها، قهوه‌ای شدن و تقطیر خشک کاملاً متداول است.

جالب اینجاست که اکثر این ترکیبات سنگین هستند و به این معنی است که بیرون آمدن آن‌ها از قهوه کمی سخت‌تر از طعم‌های میوه‌ای و معطر است.

به همین دلیل است که قهوه‌ای که خیلی گرم یا خیلی طولانی دم می‌شود، یا با یک آسیاب خیلی ریز خرد می‌شود، بیشتر این طعم‌های سنگین و بالقوه خشن را به نمایش می‌گذارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Dry distillates

Coffee is made up of all sorts of compounds.

It is quite common to break these compounds up into flavour groups – fruit acids, aromatics, sugar browning, and dry distillates.

The term “dry distillates” is, in essence, a fancy name for woody, smoky, or burnt flavour groups that are the by-products of high-temperature processes.

Interestingly, most of these are heavy compounds which means they are a little harder to get out of the coffee than the fruity and aromatic flavours.

This is why a coffee that is brewed too hot or for too long, or with too fine a grind will display more of these heavy and potentially harsh flavours

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟