ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

نمایشگاه جهانی قهوه 2020 در ورشو رسماً لغو شد

نمایشگاه جهانی قهوه

قهوه موریس – رویداد نمایشگاه جهانی قهوه 2020 به دنبال تعویق اولیه و ماه‌ها مذاکره از طرف برگزارکننده رویداد، از سوی انجمن تخصصی قهوه، لغو شد.

با جذب هزاران متخصص صنعت قهوه در هرسال، بزرگ‌ترین نمایشگاه قهوه اروپا قرار بود در ماه ژوئن در ورشو، لهستان برگزار شود. در اواسط ماه مارس، SCA اعلام کرد که این نمایشگاه را به اکتبر موکول می‌کند.

درحالی‌که بیماری همه‌گیر در تابستان ادامه داشت، این گروه اعلام کرد که در حال کار با طرف‌های طرف قرارداد برای لغو نمایشگاه جهانی قهوه 2020 است.

امروز SCA اعلام کرد که این نمایشگاه به‌طور رسمی لغو شده است، اگرچه انتظار می‌رود در سال 2022 در ورشو برگزار شود.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه اسپرسو  espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

اطلاعیه انجمن تخصصی قهوه

در اطلاعیه‌ای که امروز با امضای مدیرعامل SCA یانیس آپوستولوپولوس آمده است:

«تصمیم دشوار لغو نمایشگاه جهانی قهوه 2020 با مشورت دقیق غرفه داران، شرکای ما در محل نمایشگاه PTAK Warsaw و سایر شرکای تجاری محلی اتخاذ شد. دنیای قهوه در حال حاضر قرار است در ژوئن 2021 به آتن سفر کند و SCA قصد دارد نمایشگاه تجاری را در ژوئن 2022 به ورشو بیاورد.»

آپوستولوپولوس گفت: «من می‌خواهم از هر یک از غرفه داران، شرکت‌کنندگان، داوطلبان و حامیان مالی به خاطر صبر و درک هنگام گشت‌وگذار در یک سال پرفرازونشیب تشکر کنم. صنعت ما مقاومت و عزم خود را نشان می‌دهد. باهم، این طوفان را تحمل خواهیم کرد و وقتی بعدی که همدیگر را ملاقات خواهیم کرد، خود را بسیار قوی‌تر خواهیم یافت.»

منبع: daily coffee news

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟