مقاله

ضرورت تفت دادن ترکیب قهوه فصلی

قهوه فصلی

همان‌طور که از نامش پیداست، ترکیب قهوه فصلی قهوه‌ای است که یک برشته کننده برای مدت‌زمان مشخصی ارائه می‌دهد و معمولاً مربوط به فصول برداشت قهوه است.

فصلی بودن در بخش قهوه مهم است. به‌طورکلی، قهوه‌ها فقط در بعضی از کشورهای خاص در زمان‌های مختلف سال در دسترس هستند؛ و ازآنجایی‌که شادابی همچنان در اولویت اصلی قهوه‌های مخصوص باقی می‌ماند علاقه روزافزون مصرف‌کننده به ریشه‌های مختلف قهوه ترکیبی فصلی به‌وضوح برجسته‌تر شده‌اند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چرایی این موضوع و انتظارات مصرف‌کنندگان از ترکیب‌های مختلف فصلی، با دو رستر مستقر در انگلیس صحبت کردم که در ادامه با هم می‌خوانیم:

بررسی اجمالی و یک راهنمای مختصر مصرف قهوه

قهوه یک میوه است و بنابراین فصلی است. این بدان معناست که خصوصیات حسی آن همیشه از برداشت تا محصول نهایی متفاوت است و این به عوامل مختلفی در محیط رشد بستگی دارد.

اگر رستری‌ها بخواهند مشخصات عطروطعم ویژه‌ای برای مشتریان خود به ارمغان بیاورند، می‌توانند ترکیبی ایجاد کنند تا یک مزه یا طعم خاص نمایان شود تا از قابلیت اطمینان و سازگاری در طول سال اطمینان حاصل کنند.

بااین‌حال، با ساخت فصلی این ترکیبات، آن‌ها می‌توانند جدول زمانی باکیفیت را نیز در نظر بگیرند و اطمینان حاصل کنند که قهوه فقط سازگار نیست، بلکه تازه است.

ویل کوربی رئیس قهوه Pact Coffee مستقر در انگلیس معمولاً ظرف 48 ساعت پس از بو دادن قهوه را به مشتریان خرده‌فروشی در سراسر انگلیس تحویل می‌دهد.

ویل می‌گوید: «ما فصلی بودن را حفظ می‌کنیم زیرا قهوه تازه بهترین است. ما می‌دانیم که این توانایی را به مشتریان می‌دهد تا ویژگی‌های منحصربه‌فرد قهوه را بچشند.»

بااین‌وجود قهوه فصلی فقط در بازه‌های زمانی برداشت نیست. برداشت، پردازش و حمل قهوه همگی در بهترین زمان ماه‌ها به طول می‌انجامد.

اولاً، تولیدکنندگان معمولاً فقط باید گیلاس‌های قرمز و رسیده انتخاب کنند. این اغلب به این معنی است که چیدن گیلاس ضروری است.

پس‌ازآن، گیلاس‌ها باید فرآوری شوند که ممکن است از روزها تا هفته‌ها طول بکشد، همچنین خشک شدن و فریز کردن.

پس‌ازآن، قهوه باید حمل شود (با فرض اینکه در سطح بین‌المللی فروخته می‌شود). این نیز یک‌روند طولانی است.

به‌عنوان‌مثال، برداشت قهوه اتیوپی عموماً از اکتبر تا دسامبر ادامه دارد و در این حالت ممکن است محموله‌ها حتی تا ماه فوریه یا مارس سال بعد با رستر نرسند.

هیچ راهی برای تضمین یک بازه زمانی وجود ندارد.

موضوعات جهانی مانند همه‌گیری Covid-19 یا ناآرامی‌های سیاسی در مبدأ می‌تواند حرکت محموله‌های قهوه را به تأخیر بیاندازد.

تعیین و حفظ فصلی بودن قهوه به‌طورکلی با ارزیابی شادابی انجام می‌شود.

بااین‌حال، رایان براون (خریدار و نویسنده قدیمی قهوه) در کتاب خود می‌گوید این همیشه چنین نیست.

براون در عوض استدلال می‌کند که «یک قهوه باید فصلی در نظر گرفته شود تا زمانی که فنجان پر جنب‌وجوش باشد، اسیدیته ساختاری داشته باشد و عاری از هرگونه نشانه‌ای از سن باشد.»

همچنین لازم به ذکر است که برخی از قهوه‌ها از دیگران بهتر پیر می‌شوند.

به‌عنوان‌مثال، قهوه‌های یورگاچف اتیوپی معروف است که به‌خوبی پیر می‌شوند.

درنهایت، اگر رستری درک انعطاف‌پذیری از فصلی بودن را اتخاذ کرده و هر قهوه را مورد به مورد ارزیابی کنند، این می‌تواند در طولانی‌مدت مفیدتر باشد.

قهوه فصلی

مزایای ارائه قهوه فصلی چیست؟

به‌عنوان یک رستر، ارائه یک ترکیب فصلی می‌تواند به مشتریان نشان دهد که شما علاقه جدی به تهیه لوبیا تازه دارید.

همچنین می‌توانید برای تبلیغ و تحریک علاقه مشتری به‌عنوان یک محصول «نسخه محدود» از آن استفاده کنید.

ایجاد یک ترکیب فصلی ازنظر تجاری نیز ممکن است منطقی باشد.

با گنجاندن قهوه‌های فصلی و درعین‌حال کم امتیاز در ترکیب خود، ممکن است حاشیه خود را بهبود بخشید درحالی‌که هنوز مشخصات مطبوع و باکیفیت بالا را ارائه می‌دهید.

بااین‌حال، قهوه‌های ترکیبی فصلی نه‌تنها برای رستر و مصرف‌کنندگان مفید هستند؛ تولیدکنندگان نیز می‌توانند از مزایای آن بهره‌مند شوند.

ویل می‌گوید: «در ابتدا، ما از یك برزیلی به‌عنوان پایه استفاده كردیم.

بااین‌حال، در حال حاضر، شش ماه از سال، ما از یک قهوه از کلمبیا استفاده می‌کنیم که از سال 2015 با آن کار کرده‌ایم.»

«برای شش ماه دیگر، ما از یک قهوه از روآندا به‌عنوان پایه استفاده می‌کنیم.

این قهوه اسیدیته پر جنب‌وجوش بیشتری دارد، بنابراین ما مشخصات خود را تنظیم می‌کنیم.»

این تعهدات طولانی‌مدت سالانه برای خرید قهوه از کشاورزان برای مخلوط‌های فصلی ثبات بیشتری را برای تولیدکننده ایجاد می‌کند.

درآمد تضمینی برای آن‌ها فراهم می‌کند که می‌تواند برای بهبود مزرعه و سرمایه‌گذاری در کیفیت محصولشان استفاده شود.

ویل توضیح می‌دهد: «ما سالانه متعهد می‌شویم که این قهوه‌های برزیل، کلمبیا و روآندا را برای ترکیب خود خریداری کنیم.»

«کشاورزان می‌دانند که هرسال [تعداد مشخصی] کیسه برای آن ترکیب خاص تولید می‌کنند.»

مصرف کنندگان از قهوه ترکیبی فصلی چه انتظاراتی دارند؟

Roland Glew مدیر منابع و تولید شرکت Hasbean Coffee Roasters در استنفورد، انگلستان می‌گوید انتظارات «سنتی» خاصی از ترکیب‌های فصلی وجود دارد.

وی توضیح می‌دهد: «بیشتر مصرف‌کنندگان اروپایی و آمریكایی معمولاً تابستان‌ها را با اسیدیته آبدار، طعم‌های زنده و گلی مرتبط می‌کنند. بااین‌وجود زمستان‌های تیره، انتظار میوه خشک، طعم‌های کاراملی شده و بدنه سنگین‌تر را ایجاد می‌کند.»

«بااین‌حال، این جهانی نیست و بازی در برابر انتظارات می‌تواند خوب باشد!»

بااین‌حال، ویل خاطرنشان می‌کند که ایجاد ترکیبی فصلی قابل‌اعتماد نیز مهم است.

وی می‌گوید: «یكی از جنبه‌های اصلی ارائه مخلوط، ایجاد آن «نقطه شیرین» گسترده‌تر برای مصرف‌کنندگان است.»

«شما می‌خواهید به آن‌ها اجازه دهید قهوه را به روشی که ممکن است از یک کافی‌شاپ انتظار داشته باشند استخراج کنند.»

این بدان معناست که اگر آرایش موجود در قهوه‌های ترکیبی فصلی مختلف را تغییر دهید، می‌تواند ارزش این را داشته باشد که با توضیحات مختلف برای مشخصات طعم یا نت‌های چشایی روی بسته‌بندی خود، آن را منعکس کنید.

ویل می‌گوید: «هنگامی‌که قهوه تغییر می‌کند، ما با تغییرات در رست مشخصات و نت‌های طعم‌دهنده و همچنین ریشه قهوه ارتباط برقرار می‌کنیم.»

«مردم هرساله از دیدن آن لذت می‌برند و می‌فهمند که ممکن است تجربه متفاوتی را تجربه کنند، اما به‌جای اینکه از آن اجتناب شود، احتمالاً مورد استقبال قرار خواهد گرفت.»

نمایش اطلاعات منشأ تمام قهوه‌ها در مخلوط بسته‌بندی شما نیز شفافیت بیشتری به مشتریان می‌دهد.

این به شما اعلام می‌کند که گرچه مشخصات طعم مشابه آن محتمل است، قهوه شما هنوز تازه و فصلی است،

بنابراین ممکن است تغییراتی در آن ایجاد شود.

به‌عنوان‌مثال، ممکن است اسیدیته تیزتر یا خاموش شود، درحالی‌که طعم شیرین‌تر ممکن است از میوه‌های سنگی به شکلات تلخ تبدیل شود.

ارائه کارت‌های مزه یا برچسب‌های دقیق هنگام حمل این ترکیب‌ها می‌تواند تمام اطلاعات لازم را به مصرف‌کنندگان ارائه دهد.

همچنین به شما این فرصت را می‌دهد که روش‌های خاص دم، نسبت‌ها یا دستورالعمل‌هایی را که به بهترین شکل ممکن ترسیم می‌شوند، مشخص کنید،

بنابراین می‌توانید از مشتریان خود پشتیبانی کنید تا از هر فنجان بهترین نتیجه را بگیرند.

ترکیب های فصلی: اسپرسو یا فیلتری؟

یافتن قهوه‌هایی که در هسته آن‌ها تعادل داشته باشد، نکته کلیدی در تهیه رست‌های اسپرسو تک منشأ یکسان است، اما همچنین نادر است.

پنجره کوتاه‌تر برای استخراج با اسپرسو به این معنی است که ایجاد تعادل بین اسیدیته، شیرینی، تلخی و بادی بسیار حیاتی است.

این نکته به‌ویژه هنگامی مهم است که شما در نظر بگیرید مشتری ممکن است آن را به‌عنوان بخشی از یک نوشیدنی حاوی شیر بنوشد – طعم آن باید کاملاً متنوع باشد تا هم با شیر و هم بدون شیر نتیجه خوبی بدهد.

در مقابل، یک قهوه ظریف تک منشأ با سطح اسیدیته بالا ممکن است به‌عنوان یک قهوه فیلتری سیاه مناسب باشد،

اما شیر می‌تواند طعم‌های ظریف‌تر را از بین ببرد.

به همین دلیل است که مخلوط‌ها اغلب در اسپرسو محبوبیت بیشتری دارند.

مخلوط کردن اجازه می‌دهد تا رستری‌ها از نمای حسی استفاده کنند که ممکن است برای اسپرسو مناسب‌تر باشد یا ممکن است از منشأ یکسان نباشد.

تفت دادن یک ترکیب پیچیده و لایه‌ای نیز ممکن است مقرون‌به‌صرفه تر و پایدارتر از جستجوی یک ریز لات خاص یا نادر باشد که نه‌تنها ازنظر حجم محدود است، بلکه ازنظر پایداری برای تولیدکننده نیز کمتر است.

بازاریابی قهوه فصلی

مخلوط‌های فصلی می‌توانند محصولی موفق برای برند شما باشند،

اما شما باید اطمینان حاصل کنید که طعم‌دهنده‌هایی که استفاده می‌کنید به‌خوبی کار می‌کنند تا مردم را دوباره برگرداند.

رولند می‌گوید: «بهترین مخلوط‌ها مفهوم واضحی دارند و قهوه‌ها و [مشخصات] استفاده‌شده برای تهیه آن به‌دقت انتخاب می‌شوند.

فقط به یاد داشته باشید که هرچه مفهوم روشن‌تر و جالب‌تر باشد، انتظارات برای ارائه آن طعم‌ها بیشتر خواهد بود.»

برای متمایز شدن از ترکیبات دیگر موجود در بازار، می‌توانید با نام‌های ترکیبی که به طعم و بافت قهوه‌ها اشاره می‌کنند خلاقیت ایجاد کنید.

بااین‌حال، در فصول گرم سال، طعم‌های سبک‌تر و روش‌های مختلف دم به‌احتمال‌زیاد از محبوبیت بیشتری برخوردار می‌شوند.

ویل می‌گوید: «در تابستان، احتمال اینکه مردم شیر یا خامه اضافه کنند کمتر است.

در نظر بگیرید که مردم ممکن است قهوه‌های خود را سرد و سیاه بنوشند، هم به‌عنوان اسپرسو و هم فیلتری.»

وقتی خوب اجرا شود، ترکیب‌های فصلی فرصت خوبی است.

آن‌ها نه‌تنها مهارت تیم رستری شما را به نمایش می‌گذارند، بلکه به شما امکان می‌دهند ترکیبی منحصربه‌فرد ایجاد کنید

که طراوت و شادابی را با ثبات، قابلیت اطمینان و پایداری در اصل متعادل کند.

بنابراین دفعه دیگر که به رستر خود مراجعه کردید، بررسی کنید که آیا آن‌ها مخلوط نسخه محدودی در انبار دارند.

حتی اگر بیشتر طرفدار یک اصالت هستید، چیز دیگری را امتحان کنید. ممکن است شما را متعجب کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.