مقاله

راهنمای تولید قهوه در نیکاراگوئه – قسمت نخست

نیکاراگوئه

قهوه موریس – درست مانند سایر کشورهای آمریکای مرکزی، تولید قهوه نقش مهمی در تاریخ و توسعه اقتصادی نیکاراگوئه داشته است. قهوه برای اولین بار در این کشور در سال 1850 کشت شد. فقط 20 سال بعد، در سال 1870، این بزرگترین محصول صادراتی در نیکاراگوئه بود.

امروزه، قهوه همچنان یک کالای اصلی صادراتی در نیکاراگوئه است و در طول بی‌ثباتی سیاسی در قرن 20 و 21، یک نیروی اقتصادی قابل‌توجه به شمار می‌رفت.

بااین‌حال، باوجود جایگاه اصلی خود در بخش قهوه که بیش از 330 هزار نفر در آن مشغول به کار هستند، انتظار می‌رود رشد اقتصادی این کشور در سال 2021، 5.9٪ کاهش یابد که بیشتر درنتیجه همه‌گیری Covid-19 است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بخش قهوه نیکاراگوئه و چالش‌های پیش روی آن، من با ویلیام اورتیز، مدیر کشور نیکاراگوئه در قهوه Caravela و سیلویو سانچز، تولیدکننده Finca Santa Teresa در Nueva Segovia صحبت کردم که در ادامه می‌خوانید:

راهنمای تولید قهوه در نیکاراگوئه – قسمت دوم

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

درک قهوه نیکاراگوئه

اگرچه موقعیت دقیق آن بازار جهانی نوسان دارد، اما قهوه هرسال مرتباً در صادرات محصولات نیکاراگوئه قرار دارد.

در این بخش بیش از 330 هزار نفر اشتغال دارند. این حدود 5٪ از جمعیت کشور، 15٪ از بازار کار آن و بیش از نیمی از نیروی کار کشاورزی است.

در سال 2018، ارزش صادرات قهوه از نیکاراگوئه 433 میلیارد دلار آمریکا تخمین زده شد و اروپا و آمریکای شمالی دو بازار بزرگ هدف این کشور بودند.

ارقام اطلس جهانی در سال 2019 نشان داد که نیکاراگوئه دوازدهمین صادرکننده بزرگ قهوه در جهان است،

زیر هندوراس (6) و گواتمالا (10) و بالاتر از کاستاریکا (15)، السالوادور (19) و پاناما (37).

علاوه بر این، در چند سال گذشته، تولید قهوه نیکاراگوئه به‌طور مداوم رشد کرده است.

درحالی‌که در 2019/20 این رقم کاهش‌یافته بود، در سال قهوه 2018/19 حجم تولید کشور با رشد 3.4٪ به 2.9 میلیون کیسه 60 کیلوگرمی رسید.

ویلیام اورتیز مدیر کشوری Caravela Coffee در نیکاراگوئه می‌گوید که متوسط ​​مزرعه قهوه در نیکاراگوئه تقریباً 5 هکتار است.

او به من می‌گوید گرچه زیرساخت‌های ضعیف ازنظر تاریخی زندگی را برای تولیدکنندگان دشوار کرده است، اما اوضاع در حال تغییر است.

برای خرید قهوه کلمبیا نارینو colombia narino coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

کمی آموزش در میان تولیدکنندگان

ویلیام می‌گوید: هنگامی‌که ما برای اولین بار وارد شدیم، تولیدکنندگان راه‌های کمی برای فروش قهوه‌های خود داشتند.

ایستگاه‌ها و مراکز شستشو و خشک‌کردن محدود بودند و تولیدکنندگان دسترسی کمی به آموزش داشتند.

ازنظر تاریخی، نیکاراگوئه به لطف سال‌ها ناآرامی‌های سیاسی و اجتماعی با چندین چالش سیاسی و اقتصادی نیز روبرو بوده است و تأثیرات این امر متأسفانه در بخش قهوه کشور احساس شده است.

اعتراض به حاکمیت خانواده استبدادی سوموزا منجر به ناآرامی‌های چند دهه‌ای در دهه‌های 1970 و 1980 شد.

اخیراً، اعتراضات، تظاهرات و نافرمانی مدنی گسترده‌تر، موجب تلاطم اقتصادی شده است.

سیلویو سانچز مالک شرکت Finca Santa Teresa de Mogoton در La Union، Nueva Segovia می‌گوید که برای بخش قهوه، این دشواری‌ها یک معنی اساسی داشته است.

وی می‌گوید: «تولیدكنندگان نیكاراگوئه قهوه‌های خود را به‌سادگی تولید كرده و آن‌ها را به‌صورت محلی با قیمت بسیار كم و با در نظر گرفتن كم كیفیت به فروش رسانده‌اند.»

برای خرید قهوه یورگاچف (قهوه یرگاچف) گرید دو yirgacheffe coffee g2

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

کیفیت، پروفیل‌های طعم، انواع و فرآوری

به‌طورکلی، قهوه‌های نیکاراگوئه با طعم روشن، اسیدسیتریک، بادی صاف و طعم‌های گل، مرکبات یا شکلات همراه هستند.

بااین‌حال، در سراسر کشور، مشخصات عطروطعم معمول بسته به منطقه و اقلیم خاص آن متفاوت است.

به‌عنوان‌مثال، ویلیام می‌گوید که قهوه‌هایی که در جینوتگا رشد می‌کنند اغلب دارای اسیدیته ملایم، طعم‌های گل و رایحه زرد هستند، درحالی‌که در Nueva Segovia، مشخصات فنجان می‌تواند کاملاً متفاوت باشد.

نیکاراگوئه همچنین در سال‌های اخیر شهرت خود را ازنظر کیفیت ارتقا داده است. از زمان حضور جام تعالی در سال 2002، کیفیت بیشتر موردتوجه خریداران بین‌المللی قرار گرفته است.

متعاقباً، بسیاری علاقه بیشتری به نیکاراگوئه به‌عنوان یک منبع قهوه نشان داده‌اند.

برای خرید قهوه تانزانیا کلیمانجارو tanzania kilimanjaro coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مانند اکثر کشورهای تولیدکننده دیگر، ارتفاعات بالاتر نیز با افزایش کیفیت قهوه در نیکاراگوئه همراه بوده است.

بااین‌حال، ویلیام به من می‌گوید که در ارتفاعات پایین نیز پتانسیل عظیمی وجود دارد.

وی می‌گوید: «درحالی‌که مزارع با ارتفاع كم خطر بیشتری در مورد بیماری و خشك شدن دارند، اما اگر به‌درستی كنترل شوند، پتانسیل زیادی برای افزایش كیفیت در مناطق با ارتفاع كمتر مانند Jinotega و Matagalpa وجود دارد.»

انواع محبوب در نیکاراگوئه مشابه انواع دیگر کشورهای آمریکای مرکزی است. این‌ها شامل Marogogipe، Pacamara، Bourbon، Catuai، Geisha و Pacas است.

بیشتر این گونه‌ها می‌توانند در محدوده اقلیم‌های آب و هوایی کشور رشد کنند و منجر به انتخاب زیادی برای خریداران احتمالی شوند.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.