ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » مقاله » تجدید علاقه نسل جوان به تولید قهوه کنیا

تجدید علاقه نسل جوان به تولید قهوه کنیا

تولید قهوه کنیا

تولید قهوه در سراسر جهان با چالش‌هایی روبرو است. در کنیا، اوضاع فرقی چندانی نمی‌کند. بااین‌وجود در اینجا، عصر تولیدکنندگان می‌تواند آینده صنعت قهوه کشور را به خطر بیندازد. ازآنجایی‌که اکثر کشاورزان قهوه به‌سرعت به سنی می‌رسند که مدیریت یک مزرعه به‌طور مستقل می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، شکاف فوری نسلی ایجادشده است. برای رفع این شکاف، کنیایی‌های جوان باید تولید قهوه کنیا را بپذیرند و برای این اتفاق باید راه‌حل‌هایی برای ورود آن‌ها به صنعت پیدا شود.

در اینجا برخی از تلاش‌های انجام‌شده برای اطمینان از اینکه کنیایی‌ها از یک صنعت پررونق قهوه بهره‌مند می‌شوند – و اینکه جهان برای دهه‌های آینده از قهوه خود لذت می‌برد، ذکر شده است.

چه چیزهایی جوان کنیایی را از تولید قهوه کنیا دور نگه می‌دارد؟

بسیاری از عوامل پیچیده باعث شده است که تولید قهوه کنیا به‌عنوان یک فعالیت غیر محبوب برای جوانان کنیا تبدیل شود. بسیاری از این عوامل سال‌هاست که وجود دارند، درحالی‌که برخی از آن‌ها به دلیل شرایط منحصربه‌فرد نسل امروز به وجود آمده‌اند.

جانشینی مزرعه برای تلاش برای تولید در نسل‌های مختلف حیاتی است.

بااین‌حال مطالعات نشان می‌دهد که بسیاری از تولیدکنندگان تمایلی به انتقال زمین خود به فرزندان یا نوه‌های خود ندارند و آن‌ها را بدون هیچ زمینی برای ادامه کار رها می‌کنند.

علاوه بر این، خانواده‌های باتجربه در تولید؛ جوانان را به کار کشاورزی تشویق نمی‌کنند.

به دلایل زیادی دیگر نسل‌های قدیمی‌تر تشویق به کشاورزی نمی‌کنند.

یکی اینکه اندازه خانواده‌ها در کنیا در حال کاهش است. درنتیجه این، بسیاری از خانواده‌ها تربیت فرزندان خود را در محیط‌های شهری انتخاب می‌کنند.

با رشد این نسل، آن‌ها تمایل دارند که در شهر باقی بمانند تا شغل‌های یقه‌سفید را دنبال کنند، زیرا به نظر می‌رسد که آن‌ها دارای درآمد بهتر، امنیت بیشتر و تمیزتر هستند.

کسانی که پرورش قهوه را در نظر می‌گیرند باید انتظارات زیاد از بازده فوری را با واقعیت متعادل کنند.

بسیاری از جوانان آن‌قدر صبور نیستند که بتوانند سرمایه‌گذاری طولانی‌مدت کنند.

تلاش زیاد و پاداش کم در تولید قهوه کنیا

با توجه به اینکه قیمت‌های فروش قهوه در سطح پایین است و تولید با چالش‌های ناشی از تغییر اقلیم و فشار بازار روبرو است،

بسیاری احساس می‌کنند که تولید یک تلاش زیاد و پاداش کم است.

یکی دیگر از عواملی که می‌تواند در عدم جذب در این بخش تأثیرگذار باشد این است که کنیا در وهله اول کشور مصرف‌کننده قهوه نیست.

کمتر از پنج درصد کل تولید کشور به‌صورت محلی مصرف می‌شود که می‌تواند ناشی از فرهنگ نوشیدن چای

و کمبود درآمد قابل‌استفاده برای صرف هزینه‌ای باشد که به‌عنوان یک کالای لوکس تلقی می‌شود.

راه پیش رو

برای ادامه تولید قهوه در کنیا، شهروندان جوان باید در مورد مزایای بالقوه کشاورزی قهوه آموزش ببینند – و آن‌ها همچنین به حمایت در سطح محلی و ملی نیاز دارند تا از نظر مالی و عملی از نظر اقتصادی قابل‌استفاده باشد.

در اینجا برخی از اقدامات در نظر گرفته‌شده برای تأمین این امر را می‌خوانیم:

سرمایه‌گذاری در آموزش‌وپرورش

برای مقابله با کمبود آموزش‌وپرورش از نسل‌های قدیمی‌تر، موسسه فناوری منابع زیستی مواد غذایی دانشگاه فناوری ددان کیماتی یک دوره گواهینامه

و دیپلم در فناوری قهوه و مدیریت کیفیت و دیپلم در فن‌آوری قهوه و حجامت را معرفی کرده است.

مزرعه این موسسه 75000 اصله از قهوه ترکیبی SL 28، Batian و Ruiru دارد.

این به دانشجویان تجربه عملی پوشاندن فرآیند دانه به فنجان و همچنین زراعت، تجارت، اقتصاد قهوه، حجامت و ارزیابی کیفیت را می‌دهد.

در اینجا، دانشجویان به‌طور مداوم در مورد نوآوری‌ها در مورد بهترین روش‌ها برای بهبود کیفیت و قیمت در زنجیره ارزش قهوه تحقیق می‌کنند.

آن‌ها همچنین یک مرکز فناوری قهوه ایجاد کرده‌اند که مدیریت پردازش، بسته‌بندی، تحقیق و آموزش را بر عهده دارد. علاوه بر این، آن‌ها سطح متوسط ​​و قهوه کامل دانه‌ای تولید می‌کنند

و به‌عنوان بخشی از پروژه برجسته Vision 2030 خود، یک کارخانه بسته‌بندی Coffee Pilot را خریداری کرده‌اند.

با این کار ارزش‌افزوده و ظرفیت ذینفعانی که درگیر توسعه زنجیره ارزش قهوه هستند را به دنبال دارد.

پس از فارغ‌التحصیلی دانش آموزان، آن‌ها می‌توانند از طریق دوره‌های کوتاه سفارشی آموزش‌های بیشتری را (به‌عنوان کشاورزان و هیئت‌مدیره) در مورد بهترین روش‌ها در فناوری قهوه و مدیریت کیفیت دریافت کنند.

مقابله با چالش‌های محیطی

برای مقابله با چالش‌های ناشی از افزایش دما، محصولات موجود را مستعد بیماری می‌کند، این موسسه با همکاری موسسه تحقیقات قهوه، پروژه بهره‌وری قهوه را راه‌اندازی کرده است.

بودجه این پروژه توسط اتحادیه اروپا تأمین می‌شود که اکثر صادرات محصولات کشاورزی کشور کنیا را دریافت می‌کند.

نهال قهوه را باقیمت‌های یارانه‌ای تهیه می‌کند و انواع مقاوم در برابر زنگ‌زدگی قهوه و بیماری برگ قهوه را تقویت می‌کند.

تلاش‌های فوق به شما کمک می‌کند تا کمبود اطلاعاتی را که نسل‌های جوان در مورد تولید دارند، برطرف سازد و همچنین به آن‌ها مشاوره و پشتیبانی می‌دهد که ممکن است به آن‌ها دسترسی نداشته باشند.

همچنین به تجهیز آن‌ها به ابزاری کمک می‌کند تا در مدت‌زمان کمتری نتایج کشاورزی خود را بهبود بخشند.

بیشتر فارغ‌التحصیلان جذب جوامع کشاورزان، بازاریان قهوه، فروشندگان قهوه می‌شوند – که به آن‌ها کمک می‌کند ارزش اقتصادی کالا را درک کنند.

کمک به کشاورزان برای افزایش بازده در تولید قهوه کنیا

درحالی‌که تلاش‌های فوق به کشاورزان آینده کمک می‌کند تا آموزش‌ها و ابزارهای لازم را برای موفقیت به‌عنوان کشاورز فراهم کنند، دیگران به‌طور فعال در راه‌اندازی مزارع خود به آن‌ها کمک می‌کنند.

یکی از آن‌ها تعاونی کشاورزان Cirigwa است.

این تعاونی متشکل از دو گروه کوچک جوانان است و اولین بار در سال 2012 تأسیس شد.

این گروه‌ها از شرکتی به نام خدمات مدیریت پایدار (که زیرمجموعه همکاری‌های کشت و صنعت ECOM است) آموزش می‌بینند

که هدف آن کمک به کشاورزان برای افزایش سودآوری و اطمینان از کیفیت و ردیابی بهتر برای خریداران در زنجیره تأمین است.

این آموزش آن‌ها را در هرس، کمپوست، سمپاشی و برداشت محصولاتشان راهنمایی می‌کند.

این به آن‌ها امکان می‌دهد تا درزمینهٔ های قهوه یکدیگر به انجام این کارها کمک کنند.

آن‌ها با هم می‌توانند نهاده‌هایی مانند کود را برای افزایش بازده در مزارع خود خریداری کنند.

پس از مدتی، آن‌ها همچنین می‌توانند به کشاورزان مروج تبدیل شوند که می‌توانند آموزش این مهارت‌ها را به سایر کشاورزان ارائه دهند.

برای مقابله با مشکل کمبود زمین کشاورزی و منابع، وام‌های نرم در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرند تا بتوانند در نهال‌های قهوه سرمایه‌گذاری کنند.

آن‌ها همچنین می‌توانند زمین را به‌طور مشترک اجاره کرده و یک مزرعه مشترک تشکیل دهند

و از درآمد حاصل از آن برای خرید مزارع خودشان یا توسعه مزارع موجود خود در آینده استفاده کنند.

از زمان معرفی این پروژه، بهره‌وری در مزارع قهوه درگیر افزایش‌یافته است

و گزارش‌هایی حاکی از آن است که اعضا با مزارع قهوه خود در میان مزارع پیشرو کشور، از نظر کمی و کیفی تغییرات بسیار چشمگیری را ثبت کرده و انگیزه می‌گیرند.

این کمک می‌کند تا با کمک به آن‌ها برای دیدن نتایج واقعی در زمان کمتری، انگیزه را در بین کشاورزان جوان برطرف کنید.

اجرای مداخلات سراسری در تولید قهوه کنیا

درحالی‌که تلاش‌های فردی برای بازگرداندن جوان‌های کنیا به کار تولید قهوه کنیا ضروری است،

برای ایجاد تحول پایدار، حمایت در سطح ملی لازم است.

در سال 2016، رئیس‌جمهور کنیا، اوهورو کنیاتا، گروه ویژه اصلاحات قهوه را با یافته‌ها

و توصیه‌هایی درزمینهٔ پرورش قهوه تشکیل داد که در آینده اجرا می‌شود.

این تغییرات پیشنهادی قرار بود در قانون محصول سال 2013 و فصل 2020/2021 لحاظ شود.

این هدف برای مقابله با هزینه‌های بالای مرتبط با ورود به تولید قهوه در کشور است،

با این هدف که تولیدکنندگان تا 80٪ از درآمد ناخالص خود را دریافت کنند.

این می‌تواند به کشاورزان انگیزه دهد تا کیفیت و کمیت محصول خود را افزایش دهند – و همچنین جوانان بیشتری را به قهوه جذب کنند.

نتیجه

مشارکت جوانان در تولید قهوه کنیا نیاز به سازمان‌های محلی، کشاورزان و رهبران دارد که مستقیماً به این مشکل رسیدگی می‌کنند.

این بدان معناست که کشاورزان باتجربه باید در امر راهنمایی جوانان مشارکت داشته باشند و دولت و ادارات باید به ابتکارات توسعه جوانان علاقه‌مند شوند.

با واگذاری برخی از زمین‌های کشاورزی به جوانان و مشاوره در مورد نحوه فعالیت در این بخش، همه از این مزایا بهره مند می‌شوند.

علاوه بر این، خدمات ترویجی، کارگاه‌های آموزشی، درس گروهی‌ها و همایش‌ها و همچنین پیش‌پرداخت وام و یارانه نیز می‌توانند به نفع این گروه سنی باشند.

با اجرای بیشتر تلاش‌های ذکرشده در بالا، فقط زمان نشان می‌دهد که این طرح‌ها چقدر موفق هستند – اما نتایج اولیه نشان‌دهنده موفقیت این طرح‌ها است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟