مقاله

انتخاب بهترین فیلتر کاغذی برای قهوه دمی – قسمت دوم

فیلتر کاغذی

قهوه موریس – شهرت فیلتر کاغذی در مقایسه با فیلترهای ساخته‌شده از مواد دیگر مانند پارچه و فلز این است که به فنجان قهوه شما طعم تمیزتر و سرزنده‌تری می‌بخشند.

اما باوجود طیف وسیعی از فیلترهای کاغذی موجود در بازار که همگی ازنظر اندازه، شکل و ضخامت متفاوت هستند، انتخاب بهترین نوع برای قهوه سازها دشوار است.

برای کسب اطلاعات بیشتر، من با دو قهرمان دم آوری صحبت کردم:

قهرمان 2018 اندونزی، هیرو لسمانا و قهرمان دو بار رومانی، گابریل کارول که در بخش دوم نظرات آن‌ها را برای انتخاب فیلتر کاغذی مناسب با هم می‌خوانیم:

انتخاب بهترین فیلتر کاغذی برای قهوه دمی – قسمت نخست

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تنظیم میزان خلوص

گابریل می‌گوید: «اکثر باریستاهای باتجربه فیلترهای کاغذ سفید نشده را که الیاف محکم‌تری دارند، ترجیح می‌دهند.»

هیرو توضیح می‌دهد که هرچه الیاف محکم گره خورده باشند، ظرفیت تراکم کاغذ نیز بالاتر خواهد بود.

کاغذهای فشرده‌تر وضوح بیشتری در فنجان ایجاد می‌کنند، اما به گفته هیرو استفاده از آن‌ها دشوارتر است.

وی می‌گوید این به این دلیل است که برداشت در زمان استخراج بیشتر از فیلترهای کاغذی با تراکم کمتر طول می‌کشد.

هیرو می‌گوید: «این بدان معنی است که دم‌کرده شما اشتباه شود و باعث استخراج بیش‌ازحد یا تلخی شود.»

در مقابل، استفاده از فیلترهای کاغذی گره‌ای راحت‌تر است زیرا کشش سریعتر است،

اما نتیجه نهایی به معنای شفافیت و نشاط کمتر در فنجان است.

بااین‌حال، گابریل همچنین یادآور می‌شود که استخراج طعم‌های کاغذی به فنجان اغلب نتیجه کنترل ضعیف ریختن است.

وی توضیح می‌دهد که طبیعی است که تولیدکننده بی‌تجربه در هنگام ریختن کنترل کمتری بر میزان جریان خود داشته باشند.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

به همین ترتیب، گابریل توصیه می‌کند از فیلترهایی با ضخامت حداقل 0.15 میلی‌متر استفاده کنید،

زیرا چگالی بالاتر جریان آب را کند می‌کند – درنتیجه بادی کمتر، اما اسیدیته مطبوع‌تری دارد.

از کاغذهای ضخیم‌تر نیز باید در کنار قهوه‌های درشت و رست‌های سبک استفاده شود.

در مقابل، فیلترهای کاغذی نازک‌تر برای رست‌های تیره و قهوه‌های ریزریز که هر دو استخراج آن‌ها راحت‌تر است، ایدئال هستند

یعنی کل زمان دم کشیدن سریع‌تر است.

وی نتیجه‌گیری می‌کند: «هیچ دستورالعمل کاملی برای موفقیت در بازی قهوه شما وجود ندارد.

بهترین فیلتری است که بهترین نتیجه را به شما بدهد.»

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه کمکس chemex

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نکاتی از قهرمانان دم آوری

هیرو و گابریل می‌گویند که آزمایش در هنگام تنظیم دقیق استخراج و دم کشیدن قهوه برای مطابقت باسلیقه شما کلیدی است.

در همین راستا، آن‌ها توصیه می‌کنند فیلترهای مختلف کاغذی را امتحان کنید تا ببینید چه چیزی برای شما بهتر است.

گابریل می‌گوید: «من از کاغذهای فیلتر ضخیم (0.28 میلی‌متر) برای کباب‌های تیره، فیلترهای نازک‌تر (0.15 میلی‌متر) برای کباب‌های متوسط و فیلترهای آباکا برای کباب‌های متوسط ​​تا سبک استفاده می‌کنم.»

او زمان دم 2:10 تا 2:20 دقیقه را توصیه می‌کند که به اعتقاد او «نقطه شیرین» برای دم‌کرده‌های او است.

گابریل پیشنهاد می‌کند از 12 گرم برای کباب‌های متوسط ​​یا سبک و 13 گرم برای کباب‌های تیره، در آسیاب متوسط ​​استفاده کنید.

او می‌گوید دمای آب برای کباب‌های سبک‌تر باید حدود 92 درجه سانتی‌گراد و برای کباب‌های تیره حدود 87 درجه سانتی‌گراد باشد.

«شروع به ریختن 30 گرم آب کرده و اجازه دهید 30 ثانیه شکوفا شود. سپس با جریان نازکی به مرکز قطره‌چکان بریزید تا به 100 گرم برسد.»

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز V60

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

«این روند را تکرار کنید، متوقف کنید و سپس با حفظ همان سرعت به ریختن ادامه دهید. آخرین 90 گرم آب باید به 2 پور (45 گرم / 45 گرم) تقسیم شود.»

هیرو از دستورالعمل متفاوتی استفاده می‌کند: او می‌گوید که ابتدا با 16 گرم تا 19 گرم قهوه متوسط ​​شروع می‌کند و هدف آن تولید 250 تا 300 میلی‌لیتر قهوه فیلتری است.

دمای آب باید بین 93ºC تا 95ºC باشد. برای کسانی که کتری کنترل دما ندارند، Hiro پیشنهاد می‌کند پس از جوش آمدن کتری را به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.

هنگامی‌که فیلتر خود را از قبل خیس کرده‌اید، هیرو با استفاده از یک قاشق فیلتر کاغذی را به داخل قطره‌چکان فشار می‌دهد.

او می‌گوید به فیلتر کاغذی کمک می‌کند تا به‌راحتی در محفظه قهوه ساز قرار گیرد.

برای شروع، او می‌گوید با دو تا سه برابر وزن قهوه آسیاب شده شکوفا شود

(به‌عنوان‌مثال، 15 گرم برای اولین ریختن 30 تا 45 میلی‌لیتر برابر است).

اولین ریختن شما نباید بیش از 10 ثانیه طول بکشد و سپس باید به‌آرامی قهوه ساز را بچرخانید تا تمام قهوه‌ها را به‌طور یکنواخت اشباع کند.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز کالیته kalita wave

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

هیرو پس‌ازاینکه دوغاب برای 30 تا 50 ثانیه شکوفه داد، توصیه می‌کند بقیه آب را با شدت بیشتری ریخته و هدف آن دم کردن نهایی بین دو و نیم تا سه دقیقه است.

درحالی‌که در حال حاضر کمبود مواردی برای کالیبراسیون دستور تهیه دم – از جمله اندازه خرد کردن، دوز و زمان دم – وجود ندارد،

اما فکر کردن در مورد کاغذهای فیلتر می‌تواند به شما در تنظیم دقیق مشخصات فنجان کمک کند.

دفعه دیگر که خرید فیلتر کاغذی اقدام می‌کنید، شاید به آزمایش چیز جدید بیندیشید: شاید ماده دیگری یا کاغذ کمی ضخیم‌تر؟

تفاوت‌ها را درجایی ثبت کنید و در مورد چگونگی تغییر طعم و عطرهای فنجان خود تأمل کنید. نتایج ممکن است شما را متعجب کند.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *