ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

بسته‌بندی و کیفیت قهوه سبز در طول Covid-19 – قسمت دوم

کیفیت قهوه سبز

قهوه موریس – همه‌گیری Covid-19 کل زنجیره تأمین قهوه را تحت تأثیر قرار داده است. کافی‌شاپ‌ها در سراسر جهان مجبور شده‌اند درهای خود را ببندند، رستوران‌ها تمرکز جدیدی را بر روی برنامه‌های خریدوفروش آنلاین آغاز کرده‌اند و مصرف‌کنندگان بیش از هر زمان دیگری در خانه قهوه می‌نوشند. بااین‌حال، برای برخی در بخش قهوه، مهم‌ترین مسائل لجستیکی با حمل‌ونقل و کیفیت قهوه سبز به وجود آمده است. تأخیر در مزارع و بندرها به یک نگرانی بزرگ برای تولیدکنندگان، خریداران و رسترها در سراسر جهان تبدیل‌شده است.

قهوه محصولی است که باید سریع ارسال شود. تأخیر در روزها، هفته‌ها یا حتی ماه‌ها، به‌ویژه برای قهوه‌های خاص، می‌تواند تأثیر منفی بر کیفیت قهوه داشته باشد و درنتیجه مسائل پیش‌بینی‌نشده ایجاد شود. این به‌نوبه خود، تأثیر زیادی بر همه افراد در زنجیره تأمین دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برخی از مشکلات تولیدکنندگان و بررسی بهترین روش برای حفظ کیفیت قهوه سبز در این اوقات نامشخص، با دو تولیدکننده قهوه برنده جایزه صحبت کردم. ادامه مطلب را بخوانید تا از صحبت‌های آن‌ها مطلع شوید و از اهمیت بسته‌بندی خوب قهوه در هنگام حمل‌ونقل مطلع شوید.

بسته‌بندی و کیفیت قهوه سبز در طول Covid-19 – قسمت نخست

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

این تأخیرها چگونه روی قهوه سبز تأثیر می‌گذارند؟

دو عامل خطر اصلی وجود دارد که بر کیفیت قهوه سبز در ذخیره‌سازی تأثیر می‌گذارد: رطوبت و دما.

رطوبت

اگر تولیدکننده بسته‌بندی قهوه ضعیف یا بسیار نفوذپذیر را انتخاب کند، رطوبت موجود در محیط خارج می‌تواند به‌راحتی باعث جمع شدن رطوبت در دانه‌های سبز شود و کیفیت آن را به خطر می‌اندازد یا کاهش دهد.

سطح زیاد رطوبت به‌طور غیرمنتظره‌ای می‌تواند مسئله لجستیکی را برای کباب کننده‌ها ایجاد کند (به‌عنوان‌مثال قهوه‌هایی با سطح رطوبت 13 تا 15٪، به مشخصات رست متفاوت با قهوه‌هایی با رطوبت 10 تا 12٪ نیاز دارند).

همچنین می‌توانند باعث ایجاد کپک شوند.

برای خرید قهوه جامائیکا jamaica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

آرتورو می‌گوید که رطوبت بالا باعث «خطر بزرگ» می‌شود و به‌طور بالقوه «قهوه را خراب می‌کند» و به این معنی است که تولیدکنندگان «قادر به فروش با قیمت بالا نیستند».

این بدان معناست که تولیدکننده علی‌رغم مقدار تلاش و هزینه‌ای که برای رشد محصول خود سرمایه‌گذاری کرده‌اند،

درآمد احتمالی خود را از دست می‌دهد. اساساً امنیت مزرعه آن‌ها ازنظر اقتصادی کمتر است.

استفاده از بسته‌بندی قهوه قابل‌انعطاف پذیری کاملاً مهروموم شده، مانند کیسه‌های GrainPro، به تولیدکنندگان این امکان را می‌دهد تا خطر افزایش رطوبت در قهوه سبز را به حداقل برسانند.

در صورت بسته‌بندی صحیح، این کیف‌ها به مبارزه با این مشکلات حتی در تأخیر حمل‌ونقل یا مدت‌زمان طولانی «انتظار» در بندرها کمک می‌کنند.

کیفیت قهوه سبز

درجه حرارت

بااین‌حال، ویلفورد به من می‌گوید که بزرگ‌ترین خطر با این تأخیرها لزوماً قرار گرفتن در معرض رطوبت بیش‌ازحد نیست،

بلکه به دلیل افزایش یا ناپایداری درجه حرارت این قهوه‌ها است.

وی می‌گوید کیسه‌های پلاستیکی هرمتیک بهترین راه برای حفظ سطح رطوبت مناسب است، اما به مبارزه با دمای بالا کمک نمی‌کنند.

وی می‌گوید: «اگر [قهوه را در] یك كیسه هرمتیكی در منطقه‌ای كه درجه حرارت آن 35 درجه سانتی‌گراد است قرار دهید، هیچ تأثیری برای كیفیت نخواهد داشت به‌غیراز حفظ رطوبت».

آرتورو موافق است: «این واقعاً بد است.

به‌عنوان‌مثال حتی اگر از کیسه GrainPro استفاده می‌کنید، این دمای بالا بر [کیفیت] قهوه تأثیر می‌گذارد.»

برای خرید قهوه یورگاچف (قهوه یرگاچف) گرید یک yirgacheffe coffee g1 بر روی تصویر زیر کلیک کنید

چگونه کیفیت قهوه سبز در طول حمل‌ونقل را حفظ کنید

آرتورو می‌گوید که استفاده از بسته‌بندی هرمتیک یک روش عالی برای حفظ کیفیت قهوه سبز است.

وی می‌گوید: «این ماده از قهوه تحت تأثیر رطوبت محافظت می‌کند و به لوبیا عمر طولانی‌تری می‌بخشد، زیرا قادر به نفس کشیدن است و رطوبت کنترل می‌شود.»

او می‌گوید که تقریباً 85٪ از تولیدات خود را در کیسه‌های GrainPro فوق‌العاده هرمتیک بسته‌بندی می‌کند.

بااین‌حال، ویلفورد برای به حداکثر رساندن کیفیت قهوه خود در هنگام نگهداری می‌گوید هیچ جایگزینی برای ظروف یخچالی وجود ندارد.

او به من می‌گوید که بسیاری از محصولات برتر Geisha خود را در کیسه‌های کوچک خلأ در داخل آسترهای GrainPro برای صادرات بسته‌بندی می‌کند

و آن‌ها را در ظروف کنترل‌شده آب‌وهوا حمل می‌کند.

تا زمانی که Covid-19 ادامه یابد، تأخیرهای حمل‌ونقل وجود دارد. بدترین حالت ممکن است به پایان رسیده باشد، اما در زمان نوشتن مقاله، وضعیت هنوز حل‌نشده است.

تأثیر آن همچنان در کل زنجیره تأمین قهوه، از جمله تولیدکنندگان، بازرگانان، خریداران و رسترها احساس می‌شود.

بنابراین، برای حفظ کیفیت قهوه سبز، مهم است که تولیدکنندگان قهوه بیش از هر زمان دیگری به حمل‌ونقل، بسته‌بندی و ذخیره‌سازی توجه کنند.

این به آن‌ها کمک می‌کند تا قهوه خود را در برابر شرایط نامطلوب و تأخیر محافظت کنند.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟