مقاله

بررسی فلسفه «غذای آرام» در بخش قهوه – قسمت سوم

غذای آرام

قهوه موریس – ما در جهانی زندگی می‌کنیم که به‌طور فزاینده‌ای سرعت می‌گیرد و خوردن و آشامیدن نیز از این قاعده مستثنا نیست. غذای آماده و این ایده که می‌توان همه‌چیز را «برای رفتن» ساخت، به یک قاعده تبدیل شده است. سرعت زندگی مدرن کاملاً عصبانی و عجول است. بااین‌حال «غذای آرام» یکی از تعابیری است که در این دنیای مدرن و سریع در حال گسترش است.

برای درک بهتر آن و چگونگی ارتباط آن با قهوه، من با کریستینا رنی، متخصص غذا در اتحادیه‌های بین‌المللی تجارت، امانوئل دوگره از Slow Food International و جان وانیو از «غذای آرام» اوگاندا صحبت کردم

بررسی فلسفه «غذای آرام» در بخش قهوه – قسمت نخست

بررسی فلسفه «غذای آرام» در بخش قهوه – قسمت دوم

که در ادامه بخش سوم آن را با هم می‌خوانیم:

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

پل زدن دانش بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان در غذای آرام

پرداختن به ارتباط بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان فلسفه‌ای است که هم در فلسفه غذای آرام و هم در فرهنگ قهوه موج سوم رایج است.

بااین‌وجود، گرچه قهوه موج سوم مسلماً بر آموزش به مصرف‌کننده متمرکز است،

اما فلسفه غذای آرام همچنین بر آموزش تولیدکننده در مورد محل خاتمه قهوه و نحوه استفاده از آن تأکید دارد.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

آموزش آشپزها، رستری ها و مصرف‌کنندگان

ایتالیا به دلیل مارک‌های ملی قهوه و فرهنگ اسپرسو مشهور است. امانوئل می‌گوید باوجوداین، دانش قهوه در بین سرآشپزهای ایتالیا متفاوت است.

وی می‌گوید: «در ایتالیا، قند را معمولاً به این دلیل که تلخ و سوخته است می‌ریزیم.

قهوه ممکن است قدیمی باشد یا به روش اشتباهی استخراج شود که درنتیجه طعم واقعی از دست رفته است.»

بااین‌حال، امانوئل معتقد است که اگر فرصتی فراهم شود، مصرف‌کنندگان از تفاوت طعم و مزه متحیر می‌شوند.

«ما می‌خواهیم به مصرف‌کنندگان و کسانی که به آن‌ها خدمت می‌کنند در مورد منشأ، کیفیت و همه داستان‌های شگفت‌انگیز موجود در آن آموزش دهیم.»

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه فرانسه (فرنچ پرس) french press

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

توسعه دانش تولیدکنندگان در مورد قهوه آرام از دانه به فنجان

درحالی‌که اوگاندا پیوند اجدادی با قهوه دارد، این کشور اکثراً قهوه نوش نیست.

فرهنگ قهوه آن هنوز درحال‌توسعه است. برای مدت طولانی، قهوه یک محصول صادراتی بود که کشاورزان اوگاندا چاره‌ای جز کشت آن نداشتند.

جان توضیح می‌دهد: «تبلیغات در طول جنگ جهانی دوم در مورد نحوه انتقال قهوه به اروپا برای تولید گلوله اوضاع را بدتر کرد؛

و این امر اوگاندا را از محصول خود دور کرده و میل به مصرف آن را کاهش داد.»

سردرگمی در مورداستفاده نهایی از قهوه کشاورزان را در معرض آسیب قرار می‌دهد.

اگر هرگز محصول نهایی را نچشید، آزمایش و به دنبال آن بهبود کیفیت دشوار می‌شود.

به‌نوبه خود، بدون توانایی دستیابی به کیفیت خوب، کشاورزان می‌توانند برای بهبود سودآوری و درآمدزایی تلاش کنند.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز سایفون siphon

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جان می‌گوید که یکی از اهداف Coffee Presidia این است که کشاورزان را دوباره به محصول خود متصل کنیم تا آن‌ها بتوانند این مسئله را برطرف کنند.

وی می‌گوید: «ما می‌خواهیم به كشاورزان بیاموزیم كه طعم كار خود را بچشند و به‌تدریج بازارهای محلی قهوه ایجاد كنند. باورنکردنی است که ما (اوگاندا) قهوه را پرورش می‌دهیم اما هنوز تصوری از استفاده نهایی و لذت از آن را نداریم.»

بااین‌حال، او تصدیق می‌کند که این یک کار ساده نیست. برای تغییر فرهنگ یک نسل و «یادگیری» چندین دهه زمان لازم است.

در بخش قهوه، فلسفه غذای آرام می‌تواند در هر مرحله از زنجیره تأمین ارزش ایجاد کند و شباهت‌های زیادی با فرهنگ قهوه موج سوم دارد. این موضوع به همان اندازه که محصول را با نیت خیرخواهانه و شفافیت مصرف می‌کند، لذت می‌برد.

ساخت زنجیره تأمین قهوه که واقعاً خوب، تمیز و منصفانه باشد، مدتی است که در دستور کار این بخش قرار گرفته است. ما می‌دانیم که این اتفاق یک شبه نخواهد افتاد. این به آموزش، تلاش، منابع و همکاری نیاز دارد؛ و زمان می‌برد؛ اما به‌قول‌معروف: آهسته و ثابت برنده مسابقه است.


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس

 


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.