از پزشکان و کارشناسان پزشکی گرفته تا متخصصان تغذیه و مربیان ورزشی، فواید سلامتی قهوه در طی سال های گذشته توسط متخصصان پزشکی و مراقبت های بهداشتی به خوبی اثبات شده است. در طول سالها، تحقیقات نشان داده است که چگونه محتوای آنتیاکسیدانی بالای قهوه میتواند امید به زندگی را بهبود بخشد و خطر ابتلا به بیماریهای خاص، ازجمله پارکینسون، دیابت و بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهد. امروزه، قهوه بخش مهمی از یک رژیم غذایی متعادل برای میلیونها نفر در سراسر جهان است.
روند سلامتی و سلامتی جهانی که نسلهای جوان به آن دامن می زنند، بسیاری را بر آن داشته است که از قهوه بهعنوان یک گزینه سالم بهجای نوشابه های شیرین استفاده کنند. با این حال، در سال های اخیر، بحثهای زیادی در مورد چگونگی تأثیر قهوه بر سلامت انسان وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فواید سلامتی قهوه، با بیل موری، رئیس و مدیر عامل انجمن ملی قهوه (NCA) صحبت کردم که در ادامه می خوانید:
مزایای قهوه بر سلامتی چیست؟
نوشیدن قهوه چه قبل از یک روز کاری، چه بعد از غذا، یا بهعنوان تقویتکننده انرژی قبل از تمرین، قهوه دارای یکسری فواید تغذیه ای است. بسیاری از اینها به میزان بالای آنتی اکسیدان های قهوه مرتبط هستند. آنتی اکسیدان ها برای سلامتی مهم هستند زیرا از اکسید شدن سلولها توسط سموم، مواد شیمیایی و التهاب جلوگیری میکنند.
فرآیند اکسیداسیون سلول منجر به تولید «رادیکال های آزاد» میشود که اتمها یا مولکولهای جفت نشده، واکنشی هستند. این ها میتوانند در سلولها جمع شده و صدمات جبرانناپذیری به وجود آورند. بااینحال، آنتیاکسیدانها اکسید شدن سلولها را متوقف میکنند و باعث کاهش تعداد رادیکالهای آزاد در بدن انسان میشوند.
به همین ترتیب، یک رژیم غذایی حاوی آنتیاکسیدانهای زیاد میتواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای مرتبط با رادیکالهای آزاد، ازجمله آرتروز، آلزایمر و بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
برای خرید قهوه لاغری پرو slimming coffee بر روی لینک روبرو کلیک کنید
فواید سلامتی قهوه از نگاه انجمن قلب آمریکا
بهعنوانمثال، تحقیقات انجام شده در طی یک دوره 13 ساله توسط ژورنال انجمن قلب آمریکا نشان داد که افراد قهوهخور متوسط (کسانی که روزانه بین دو تا چهار فنجان مصرف میکنند) 20٪ کمتر در معرض بیماریهای قلبی عروقی هستند.
به همین ترتیب، در تعدادی از کشورهای اروپایی مانند فنلاند، نروژ، لهستان و اسپانیا، قهوه بزرگترین منبع غذایی آنتیاکسیدان است. در این کشورها بیش از 60٪ از مصرف متوسط آنتیاکسیدان مصرفکنندگان را تأمین میکند.
بهطور خاص، اسید کلروژنیک (آنتیاکسیدان مهمی که از پیشگیری از بیماریهای قلبی پشتیبانی میکند) تقریباً بهطور انحصاری در قهوه یافت میشود. علاوه بر مزایای خاص آنتیاکسیدانهای موجود در قهوه، همچنین تحقیقات فزایندهای وجود دارد که حاکی از تأثیر قهوه بر امید به زندگی است.
یک مطالعه برجسته در سال 2012 توسط مجله پزشکی نیوانگلند نشان داد که زنانی که روزانه چهار تا پنج فنجان قهوه مینوشند 12٪ کمتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند. برای مردان، این کاهش 16 بود. مصرف حتی کم تا متوسط - حتی بهاندازه یک فنجان قهوه در روز – با کاهش 5 تا 6 درصدی همراه بود. همچنین اگر اطلاعاتی در این زمینه ندارید پیشنهاد میکنیم حتما مقاله فواید قهوه برای زنان و فواید قهوه برای مردان را مطالعه کنید.
فواید سلامتی قهوه و انجمن ملی قهوه
بیل موری از سال 2014 رئیس و مدیرعامل انجمن ملی قهوه بوده است. او به من میگوید که با تعداد زیادی مطالعه، بارها و بارها ثابتشده است که قهوه دارای یکسری فواید سلامتی است.
او میگوید: «قهوه غذای اصلی است. من فکر میکنم بحثهایی از این قبیل در مورد فواید قهوه برای سلامتی، در کنار سطح بالایی از تحقیق، مواردی است که واقعاً برای پیشبرد صنعت موردنیاز است.»
سلامت جهانی با فواید سلامتی قهوه
طی چند سال گذشته، تمرکز بر سلامتی و رفاه یکی از روندهای تعیینکننده در بین جوانان بوده است. درنتیجه، نگرش نسبت به غذا و نوشیدنی دچار تغییرات چشمگیری شده است. مصرفکنندگان بهطور فزایندهای راحتی و هزینههای مربوط به کیفیت و سلامتی محصولات خود را که میخورند و مینوشند عوض میکنند.
گزارش اخیر در مورد روند غذا خوردن نشان داد که در گروههای سنی هزاره (25 تا 38 ساله) و نسل Z (18 تا 24 سال) 29٪ بیشتر از هر گروه سنی دیگر امتحان محصولات غذایی سالم را دارند. همچنین این گروهها قبل از تصمیمگیری برای خرید وقت بیشتری را صرف تحقیق در مورد محصولات سالم بهصورت آنلاین میکنند.
برای خرید قهوه عربیکا برای لاغری بر روی لینک مقابل کلیک کنید
برای بسیاری، قهوه در یک سبک زندگی متعادل و سالم نقش مهمی دارد. این امر بهویژه در افزایش نوشیدنیهای قهوه دم کرده سرد و آماده نوشیدن (RTD) مشهود است که توسط برخی بهعنوان گزینههای سالم برای نوشیدنیهای انرژی پذیرفته شده است.
یکی دیگر از مزایای قهوه در این زمینه این است که باعث افزایش کافئین نوشیدنیهای انرژیزا میشود و درعینحال هیچ قندی (بدون اضافه شدن)، آنتیاکسیدان بیشتر و مواد شیرینکننده یا طعمدهندههای مصنوعی ارائه نمیدهد. درحالیکه گفتگوها در مورد تأثیرات جسمی و روانی کافئین برای مدتی ادامه داشته است، لازم به یادآوری است که چای، نوشابه و شکلات همگی حاوی آن هستند. این ماده تنها در قهوه یافت نمیشود.
میزان کالری قهوه
علاوه بر این، قهوه میتواند برای کسانی که میخواهند کالری دریافتی خود را کاهش دهند نیز مزایایی داشته باشد. دانشکده بهداشت عمومی هاروارد اظهار داشت که متوسط قوطی نوشابه شیرین شده با قند حاوی 150 کالری است. در مقابل، یک وعده معادل قهوه (340 گرم) فقط حاوی 4 کالری است.
بدون افزودن قند یا شیرینکننده، تعویض یک قوطی نوشابه با یک فنجان 340 گرم قهوه میتواند بهطور متوسط 146 کالری صرفهجویی کند و اینیک گزینه عالی برای کنترل رژیم غذایی و کاهش وزن است.
برای خرید قهوه سبز مناسب برای لاغری (قهوه رژیمی) بر روی لینک مقابل کلیک کنید
علاوه بر این، قهوه حاوی مواد مغذی مهمی است که با بهبود انرژی و عملکرد مرتبط است، مانند منیزیم، پتاسیم و ویتامینهای گروه B. مطالعات نشان میدهد که سطوح بالاتر منیزیم میتواند عملکرد ورزشی را تقویت کند، درحالیکه پتاسیم به حفظ توده عضلانی و کاهش فشارخون کمک میکند.
بااینحال، متأسفانه این روندهای سلامتی بهطور جهانی موردبحث و بررسی قرار نگرفتهاند. بیل توضیح میدهد که بهطور خاص، مکالمه در مورد سلامت و رفاه در کشورهای تولیدکننده اغلب محدود است.
وی به من میگوید: «در كشورهای تولیدکننده قهوه كه این فرهنگهای غنی قهوه وجود دارد، تمركز بر روی مسائل بهداشتی بعد جدیدی به فرهنگ ارائه میدهد و ارزش زیادی را بهکل صنعت میبخشد.»
قهوه، سرطان و پیشنهاد 65
علیرغم حجم گسترده تحقیقات در مورد فواید سلامتی قهوه ، همچنان تفکرات غلطی در صنعت وجود دارد. شاید یکی از مهمترین موارد تصورات غلط در مورد قهوه، ایالت کالیفرنیا 65 باشد. پیشنهاد 65 که بهطور رسمی بهعنوان قانون نوشیدن آب آشامیدنی و اجرای سموم در سال 1986 شناخته میشود، به عنوان ابتکار رأی گیری در سال 1986 تصویب شد. این امر از ایالت کالیفرنیا برای انتشار (و بهروزرسانی) فهرستی از مواد شناختهشده برای ایجاد سرطان، نقایص مادرزادی استفاده میکند و یا سایر آسیبهای باروری.
در حال حاضر این لیست شامل بیش از 900 ماده مختلف مصنوعی و طبیعی است. همچنین از مشاغل در کالیفرنیا خواسته میشود تا هشدارهایی را درباره هر محصولی حاوی هر یک از این مواد ارائه دهند، به این معنی که فروش آنها در تئوری دشوارتر است.
برای خرید قهوه لیما 70 درصد عربیکا (lima coffee) بر روی لینک کلیک کنید
در سال 2018، قاضی دادگاه عالی شهرستان لسآنجلس اعلام كرد كه كباب كنندگان قهوه و خردهفروشان نتوانستهاند ثابت كنند كه سطح خاصی از آكریل آمید – ماده شیمیایی كه هنگام برشته شدن دانههای قهوه ایجاد میشود – خطر قابلتوجهی برای سرطان ندارد.
نگرانی در خصوص پیشنهاد 65 و فواید سلامتی قهوه
این بدان معنی است که قهوه تحت عنوان ماده 65 بهعنوان یک ماده سرطانزا احتمالی درج میشود و همه مشاغل قهوه در کالیفرنیا مجبور به تبلیغ آن هستند.
بیل میگوید: «پیشنهاد 65 این ترس را در مردم ایجاد میکرد که قهوه به هر طریقی با سرطان در ارتباط است، باوجود تمام شواهد خلاف آن. هنگامیکه ایالت کالیفرنیا برچسبی را به قهوه مرتبط میکند که آن را با سرطان مرتبط میکند، نهتنها پیامی را برای افراد قهوه خلاف واقع ارسال میکنید، بلکه بهطور بالقوه به کشاورزان قهوه که با کاهش تقاضا روبرو میشوند آسیب میرسانید.»
پس از یک سال، در ژوئن 2019، حکمی صادر شد که اظهار داشت قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی موجود در قهوه خطر قابلتوجهی برای سرطان ندارد. این قهوه را از اخطار سرطان Proposition 65 معاف کرد.
برای خرید قهوه عربی arabic coffee بر روی لینک مقابل کلیک کنید
این مورد همچنین توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) موردبررسی قرار گرفت که از این نظر که قهوه سرطانزا نیست حمایت کرد و خاطرنشان کرد که حتی میتواند به محافظت در برابر برخی از انواع سرطان کمک کند.
بااینحال، علیرغم این حکم، برخی معتقدند که رسانهای شدن پرونده قبلاً تأثیر داشته است. اگر مصرفکنندگان اعتقاد داشته باشند که قهوه بو داده سرطانزا است، علیرغم تحقیقات و تصمیم قانونی برخلاف این، این امر باعث آسیب به مشاغل قهوه در سراسر زنجیره تأمین خواهد شد.
بیل در پایان توضیح میدهد که مصرفکنندگان باید خودشان به واقعیتها نزدیک شوند. او میگوید: «هنگامیکه مصرفکنندگان به اطلاعات بهداشتی نگاه میکنند، كاری كه واقعاً باید انجام دهند این است كه تمام سروصدا را كاهش داده و از شواهد قریب بهاتفاق مشاوره بگیرند.»
سخن آخر
طی سالها، تحقیقات گستردهای در مورد فواید قهوه برای سلامتی انجامشده است. به همین ترتیب، در سالهای اخیر، این ماده بهعنوان یکی از مؤلفههای اصلی یک رژیم غذایی سالم و متعادل معرفیشده است. قهوه هرروز تقویت کافئین موردنیاز میلیونها نفر را فراهم میکند.
فراتر از این، همچنین منبع غنی از آنتیاکسیدان است که میتواند منجر به کاهش خطر ابتلا به تعدادی از بیماریهای جدی شود. درحالیکه تصورات غلط وجود دارد، مطالعات و تحقیقات عمدتاً از مزایای تغذیهای و بهداشتی قهوه حمایت میکنند. بنابراین دفعه بعدی که به سراغ نوشیدنی انرژیزا میروید یا در مصرف کالری خود تجدیدنظر میکنید، بهجای آنیک فنجان قهوه باکیفیت دمکنید.