قهوه موریس – فرآیند رُست مملو از فرآیندهای جالب و محرکهای حسی است – بوها، صداها، تصاویر گنگ و گرما. یکی از قابلتوجهترین تجربههای تازه آغاز شده، نشانههای شنیدنی در اولین طرق First crack است.
این اغلب بهمانند طرق اول در پاپ کورن تشبیه شده است، اگرچه میگویم اولین طرق بیشتر از صدای طرق است.
این نام با فرآیند بدنیای که لوبیا در آن طی میشود پیوند خورده است: شکاف آن باز میشود و تقریباً دو برابر میشود زیرا رطوبت موجود در لوبیای قهوه باعث فرار آن میشود.
در این مرحله این یک قهوهای روشن است و بهجای مصرف آن انرژی را آزاد میکند.
همچنین شکاف دوم وجود دارد که نشانگر ایجاد گازهای موجود در قهوه است.
اینزمانی است که دانه قهوه شروع به تجزیه میکند و روغنی و تیره میشود.