ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آموزش » افزودنی‌های قهوه

افزودنی‌های قهوه

در این یادداشت می‌خواهیم شمارا با برخی افزودنی‌های قهوه که طعم و مزه‌های هیجان‌انگیزی به قهوه می‌دهد آشنا کنیم. افزودنی‌هایی که علاوه برافزایش تأثیر کافئین، تجربه‌های جدید و لذت بخشی به شما می‌دهد.

ترکیب بستنی و قهوه

بی‌شک بسیاری از شما این ترکیب را تجربه کرده‌اید و از آن لذت برده‌اید. ترکیب بستنیِ سرد با قهوه داغ که به‌عنوان دسری لذت‌بخش و پرطرفدار شناخته می‌شود و شما با عنوان آیس کافی و کافه گلاسه در منوی کافی‌شاپ‌ها با آن روبرو شده‌اید.

در ایتالیایی این ترکیب جذاب را آفوگاتو (Affogato) به معنی «غرق‌شده»، می‌نامند و با ریختن یک شات اسپرسوی داغ بر روی یک اسکوپ بستنی وانیلی درست می‌شود و طعم و مزه بی‌نظیری به قهوه می‌دهد.

ترکیب دارچین و قهوه

یک فنجان کاپوچینوی داغ که بر روی آن پودر دارچین ریخته‌اند، در ایران از طرفداران بی‌شماری برخوردار است. ترکیب قهوه، شیر، شکر و دارچین و آمیزش رایحه گرم دارچین و عطر دلپذیر قهوه، تجربه نابی است که تنها به لذت نوشیدن قهوه منتهی می‌شود و حس بسیار خوبی را به شما می‌دهد.

افزون بر این، خواص درمانی دارچین در کاهش وزن و افزایش چربی سوزی بدن یکی از جذابیت‌های این ترکیب جادویی برای افرادی است که به‌تناسب اندام خود اهمیت می‌دهند.

افزودنی‌های قهوه ترکیب هل و قهوه

هل هم همچون دارچین به عنوان یکی درگر از افزودنی‌های قهوه طعم و عطر دلپذیری به قهوه می‌دهد و با طعم شیرینی که دارد دیگر نیازی به افزودن شکر به قهوه‌تان ندارید و این مزیتی است که هل را از دارچین متمایز می‌کند.

افزودنی‌های قهوه ترکیب کره و قهوه

امروز افزودن کره به قهوه طرفداران بسیاری پیداکرده است. ترکیبی که به کاهش وزن و لاغری منجر می‌شود. ترکیب ساده‌ای که تنها با افزودن مقداری کره به نوشیدنی قهوه و حل شدن آن درست می‌شود و بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته موجب کاهش چشمگیر وزن، افزایش انرژی و تمرکز ذهنی در افراد می‌شود؛ اما توصیه می‌شود افراد دارای چربی خون بالا با مشورت با پزشک خود این ترکیب را استفاده کنند.

افزودنی‌های قهوه ترکیب نمک و قهوه

بر اساس تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه صنعتی مونیخ، تنها 15 درصد تلخی قهوه از کافئین است و حجم بالای این تلخی از ترکیب اسید کلرژنیک لاکتون و فنیلندیان است که در زمان رُست یا برشته کاری قهوه به وجود می‌آید. تحقیقات دیگری اثبات می‌کند که تولید طعم‌های دیگر چون شیرین، ترش، شور و اومامی به شیوه‌ای یکسان صورت می‌گیرد اما طعم تلخی متفاوت از دیگر طعم‌ها با تولید یون کلسیم بر روی حسگرهای زبان، طعم تلخی را به مغز منتقل می‌کند. نمک به عنوان یکی از افزودنی‌های قهوه به دلایلی که همچنان ناشناخته باقی‌مانده است و تأثیری که بر حسگرهای زبان می‌گذارد، موجب می‌شود که طعم تلخی به مغز انسان منتقل نشود و با افزودن مقداری نمک به قهوه، طعم تلخی قهوه را کاهش می‌دهد.

ترکیب لیمو و قهوه یکی از افزودنی‌های قهوه

همچون نمک ترکیب مقداری آب‌لیمو و یا پوست آن به قهوه از تلخی آن می‌کاهد. این کار باعث می‌شود تا قهوه شما مقداری‌ترش مزه شود و با افزودن شیر و شکر می‌توانید از این ترکیب دلپذیر لذت ببرید.

ترکیب شیر نارگیل و قهوه

این ترکیب موجب غلیظ و مقوی شدن نوشیدنی شما می‌شود و باعث می‌شود تا ساعت‌ها احساس گرسنگی نکنید.

ترکیب تخم‌مرغ و قهوه

ترکیب تخم‌مرغ و قهوه یکی از نوشیدنی‌های مرسوم در میان مردمان اسکاندیناوی است که از محبوبیت بالایی نیز، برخوردار است. برای درست کردن این نوشیدنی جادویی یک تخم‌مرغ خام را با پودر قهوه و کمی آب ترکیب می‌کنید و سپس با افزودن آن بیشتری داخل قهوه‌جوش، بجوشانید و بگذارید 3 دقیقه بجوشد. بعد از طی کردن این مراحل این ترکیب را صاف کنید و از نوشیدنی کهربایی‌رنگ، دلپذیر و سرشار از مواد مغذی، لذت ببرید.

در قسمت نخست این یادداشت با عنوان افزودنی‌های قهوه با برخی ترکیبات رایج قهوه همچون ترکیب بستی با قهوه، دارچین با قهوه، هل با قهوه و … نیز آشنا شدید.

ترکیب شیر غلیظ شده و قهوه

این ترکیب هرچند در آمریکا محبوبیت چندانی ندارد. اما در جنوب شرق آسیا، ویتنام و حتی در جنوب ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است. شیر غلیظ شده که نسبت به شیرهای عادی از غلظت بالاتر و شیرینی بیشتری برخوردار است، طعم قهوه را کاملاً تغییر می‌دهد.

ترکیب آب گازدار و قهوه یکی از افزودنی های قهوه

این ترکیب با قهوه‌های سردم یکی از افزودنی‌های قهوه بسیار رایج است. ترکیب آب گازدار با آیس کافی حس بسیار خوبی از نوشیدن قهوه به شما می‌دهد. این ترکیب در فصل گرما بسیار دل‌نشین است.

ترکیب کاسنی و قهوه

ترکیب ریشه آسیاب شده گیاه کاسنی باوجوداینکه رنگ و طعم قهوه را تغییر نمی‌دهد. اما خواص درمانی بسیاری دارد و به کارکرد دستگاه گوارش کمک بسیاری می‌کند. نجف دریابندری نویسنده و مترجم ایرانی در کتاب «از سیر تا پیاز» در مورد این ترکیب می‌نویسد: «در اروپا در مواقع کمبود قهوه، مانند سال‌های جنگ جهانی اول و دوم، مواد دیگری دستِ قهوه می‌زدند یا به‌جای قهوه مصرف می‌کردند.

یکی از این مواد ریشه‌ی گیاهی است به نام کاسنی. ریشه‌ی برشته و ساییده‌ی کاسنی (که به فرانسه شیکوره (Chicoree) و به انگلیسی چیکوری (Chicory) نامیده می‌شود) مزه‌ی خاصی به قهوه می‌دهد که در اروپا بسیاری از نوشندگان قهوه با آن اُخت شده‌اند؛ این است که در بسیاری از قهوه‌فروشی‌های اروپا ریشه‌‌ی کاسنی برشته و ساییده هم عرضه می‌شود و نوشندگان قهوه آن را به مقدار دلخواه به قهوه‌ی خود اضافه می‌کنند. یک فایده‌ی این کار آن است که مقدار کافئین هر فنجان قهوه را کاهش می‌دهد و درعین‌حال رنگ و مزه‌ی قهوه را حفظ می‌کند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟