قهوه موریس – تحقیقات جدید نشان داده است که رسوبهای قهوه، پوستههای بادامزمینی و سایر مواد آلی که معمولاً بهعنوان پسماندهای غذایی در نظر گرفته میشوند با موفقیت میتوانند بهعنوان ترکیباتی در شکلات شیر برای تقویت خاصیت آنتیاکسیدانی آن استفاده شوند.
تحقیقات ارائه شده امروز در نشست و نمایشگاه اکسپلیدر انجمن شیمیایی آمریکا (ارائهشده در قالب مجازی) نشان داد که مقادیر کمی از «پوست بادامزمینی» و قهوه صرف شده، میتوانند آنتیاکسیدانهای ضدالتهابی بیشتری حتی از شکلات تیره ایجاد کنند.
محققان ایالاتمتحده در خدمات تحقیقات كشاورزی وزارت كشاورزی پسماندهای مواد غذایی دیگر را از شرکتهای بادامزمینی، رستریهای قهوه و شرکتهای چای جمعآوری کردند.
بر اساس گزارش انجمن شیمیایی آمریکا، آنها سپس این مواد ترکیبات فنلیک را با 70٪ اتانول استخراج کردند.
پودر فنولیک سپس با ترکیب مالتودکسترین افزودنی مواد غذایی مشترک برای ترکیب در شکلات شیر ترکیب شد.
محققان برای آزمایش طعم، غلظت پودر فنولیک را بین 1/0 تا 8.1 درصد به شکلات شیرین افزودند.
برای خرید قهوه مناسب برای لاته آرت Latte Art بر روی تصویر زیر کلیک کنید
نتایج تحقیقات
ACS نوشت: «آزمایشکنندگان چشایی دریافتند كه غلظتهای بیش از 0.9٪ قابلردیابی هستند، اما ترکیب فنلها با 0.8٪ منجر به سازش خوب و سطح بالای زیستمحیطی بدون آسیب رساندن به عطروطعم یا بافت میشود.»
در حقیقت، بیش از نیمی از آزمایشکنندگان طعم شکلات شیر فنلی 0.8٪ را نسبت به شکلات شیر کنترل نشده ترجیح میدهند.
این نمونه نسبت به بیشتر شکلاتهای تیره فعالیت آنتیاکسیدانی شیمیایی بالاتری داشته است.
محققان USDA ARS قصد دارند در مورداستفاده از پوست بادامزمینی و رسوبهای قهوه در سایر محصولات غذایی بیشتر تحقیق کنند.
در همین حال، ACS اظهار داشت: «درحالیکه موجودی تجاری شکلات تقویتشده آنها هنوز راهی غیرقابلانکار و مشروط به ثبت اختراعات شرکتها است، آنها امیدوارند که تلاشهای آنها درنهایت منجر به شکلات شیر بهتر در قفسههای سوپر مارکت شود.»
منبع: daily coffeen ews