ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

ارتقای مقاومت قهوه روبوستا در برابر افزایش دما

مقاومت قهوه

قهوه موریس – بر اساس تحقیقاتی که اخیراً صورت گرفته است، مشخص شد که توجه ای نسبت به تغییرات آب و هوایی و افزایش دما و تولید گیاهان و مقاومت قهوه در برابر این تغییرات صورت نمی‌گیرد. عدم توجه ای که ممکن است صنعت قهوه را با عواقب جبران‌ناپذیری روبه‌رو کند.

در یک مطالعه بر روی 800 مزرعه کشت قهوه در جنوب شرقی آسیا و به مدت 10 سال نشان می‌دهد که تحمل گرما در مقاومت قهوه گونه‌های قهوه روبوستا به آن میزانی نیست که تصور می‌شود

و نتایج نشان داد که این گیاهان تمایل دارند تا به‌محض کاهش آستانه دمای خاص، با کاهش تولید و کیفیت روبرو می‌شوند.

در مقاله‌ای که در نشریه Global Change Biology منتشر شد، زنگ خطری برای صنعت جهانی قهوه به صدا در آمد.

هشدار این مقاله خبر از تهدید وجودی گونه‌های باارزش عربیکا به دلیل تغییرات آب و هوایی در سراسر جهان می‌داد.

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نویسندگان این مقاله نوشتند: «نتایج ما نشان می‌دهد که مقاومت قهوه روبوستا برخلاف آنچه قبلاً تصور می‌شد در برابر دمای هوا حساس هستند

و این امر می‌تواند به کاهش قابل‌توجه قهوه در این‌گونه قهوه منجر شود

و تغییر دما براثر تغییرات آب و هوایی می‌تواند صنعت قهوه را با ضررهای چند میلیارد دلاری مواجه کند و معیشت میلیون‌ها کشاورز را به خطر بیندازد.»

میانگین دمای مطلوب سالانه

این تحقیق توسط اتحاد بین‌المللی تنوع زیستی و مرکز بین‌المللی کشاورزی گرمسیری (CIAT)، دانشگاه کوئینزلند جنوبی و بازرگانان تجارت جهانی ECOM انجام‌شده است.

محققان دریافتند که طبق تحقیقات انجام‌شده در خصوص مقاومت قهوه ،

میانگین دمای مطلوب سالانه برای تولید قهوه روبوستا 20.5 درجه سانتی‌گراد (68.9 درجه فارنهایت) است

که با توجه به تحقیقات انجام‌شده 1.5 تا 9 درجه سانتی‌گراد پایین‌تر از حد دمای مناطق موردمطالعه است.

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تجزیه‌وتحلیل نشان داد که برای هر 1 درجه سانتی‌گراد بالاتر از 20.5 درجه سانتی‌گراد میانگین دمای سالانه، میزان تولید روبوستا 14٪ کاهش می‌یابد.

جارود کات، نویسنده اصلی تحقیق مقاومت قهوه از دانشگاه کوئینزلند جنوبی، می‌گوید:

«این تحقیقات نشان می‌دهد که می‌بایست برنامه‌ریزی‌های گذشته در صنعت قهوه را تغییر دهیم، مثل تغییر از قهوه عربیکا به قهوه روبوستا.

چراکه باید تولید قهوه را منطبق با تغییرات آب و هوایی به پیش برد و این امر ضروری در صنعت و پایداری قهوه در جهان محسوب می‌شود.»

منبع: daily coffee news

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟