ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

قهوه کاراولا اثرات بیماری همه‌گیر COVID-19 را بررسی می‌کند

اثرات بیماری همه‌گیر

قهوه موریس – بر اساس نظرسنجی که اخیراً از سوی قهوه کاراولا صورت گرفته است نشان می‌دهد که رسترهای قهوه از هر شکل و اندازه، به دلیل ادامه اثرات بیماری همه‌گیر COVID-19، در عملیات تجاری خود دچار فشارهای مضاعفی شده‌اند.

به‌طورکلی، نتایج نظرسنجی حاکی از آن است که همه‌گیری تأثیر مستقیم بر روی برشته کاری‌های آمریکای شمالی گذاشته است.

این اطلاعات بدبینانه‌ترین چشم‌انداز را به جلو نشان می‌دهد.

به‌اندازه کافی جالب‌توجه است که ایالات‌متحده همچنان ازنظر تلفات انسانی در سراسر جهان رتبه نخست را دارد و از تنها 20٪ بیش از 34 میلیون مورد COVID-19 در جهان به آمریکای شمالی تعلق دارد.

برای خرید قهوه اسپرسو espresso coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

این نظرسنجی حاکی از آن است که رسترهای کوچک‌تر به‌مراتب بیشتر از بزرگ‌ترها رنج برده‌اند.

اگرچه نمایندگی آن‌ها کوچک‌ترین بود، اما بزرگ‌ترین رستوران‌ها گزارش کردند که کمترین میزان کاهش درفروش و تقاضا را دارند،

درحالی‌که برخی از رستری‌های بزرگ گفته‌اند که فروش در طی همه‌گیری افزایش‌یافته است.

نظرسنجی کاراولا که در ماه ژوئیه انجام شد، توسط 143 شرکت رستری از آمریکای شمالی (78)، اروپا (36)، استرالیا و نیوزیلند (20)، آسیا (6)، آمریکای لاتین (2) و آفریقا (1) پاسخ داده شده است.

برای خرید قهوه تک خاستگاه single-origin coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

اندازه و توزیع در اثرات بیماری همه‌گیر

از بین تمام شرکت‌های موردبررسی، 61 رست کمتر از 100 هزار پوند سالانه، 46 رست بین 100 هزار تا 500 هزار پوند و 36 کباب 500 هزار پوند یا بیشتر،

ازجمله هشت شرکت که گزارش داده‌اند بیش از 5 میلیون پوند قهوه برشته می‌کنند؛ بوده‌اند.

پاسخ‌دهندگان تقریباً به‌طور مساوی بین رسترهای عمده‌فروشی (45٪) یا رستر / خرده‌فروشان (51٪) تقسیم شده‌اند، درحالی‌که 4٪ به‌عنوان “فقط آنلاین” شناخته‌شده‌اند.

ازنظر کانال‌های توزیع خاص، این کانال‌ها به‌طور منظم بین دو بخش تقسیم شده‌اند:

عمده‌فروشی (23٪). سفارش آنلاین / پستی (23٪)؛ خرده‌فروشی متعلق به شرکت (22٪)؛ دفاتر، هتل‌ها و رستوران‌ها (18٪) و مواد غذایی و سوپرمارکت (14٪).

در این کانال‌ها، گروهی که بیشترین درصد توزیع مواد غذایی را داشتند (19٪) بزرگ‌ترین شرکت‌های بو دادن قهوه با بیش از 5 میلیون پوند برشته کاری در سال بودند.

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

اثرات بیماری همه‌گیر بر تجارت

وقتی از آن‌ها سؤال شد که COVID-19 چه تأثیری بر تجارت آن‌ها گذاشته است، 84٪ از رستوران‌ها از همه مناطق گفتند که این اثر یا تأثیر متوسطی داشته است یا تأثیر قابل‌توجه.

این تعداد در میان پاسخ‌دهندگان آمریکای شمالی به 90٪ افزایش می‌یابد، 52٪ از آن‌ها تأثیر قابل‌توجهی را گزارش کردند.

در بین سه گروه ازنظر آماری مهم، رستوران‌هایی از استرالیا و نیوزیلند گزارش کردند که کمترین تأثیر را از بیماری همه‌گیر احساس می‌کنند،

با 5٪ گزارش «هیچ تأثیری» و 26٪ گزارش «کمترین تأثیر».

در میان همه رسترها در همه اندازه‌ها، بیشترین پاسخ برای کاهش فروش ناشی از همه‌گیری در دامنه 26 تا 50 درصد بود،

با 21 درصد فروش از دست رفته بیشتر از آن و 44 درصد گزارش با فروش کمتری یا افزایش فروش.

یکی از جالب‌ترین نتایج مربوط به بزرگ‌ترین رسترها (5 میلیون + پوند) بود که از هر هشت نفر شش نفر گزارش کردند که به دلیل همه‌گیری فروش افزایش‌یافته است.

بدترین برآورد عملکرد فروش از همه مناطق در بین شرکت‌هایی است که 100 هزارتا 500 هزار پوند قهوه کباب می‌کنند.

برای خرید قهوه ترکیبی blending coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

استراتژی‌ها و کانال‌های جدید

در میان تمام استراتژی‌های جدید ارائه‌شده – ازجمله افتتاح کانال‌های جدید فروش / توزیع، سرمایه‌گذاری بیشتر در بازاریابی، کاهش هزینه‌های قهوه سبز و موارد دیگر – رایج‌ترین مورد در میان همه پاسخ‌دهندگان تقویت فروش آنلاین (32٪) بود.

ازنظر افتتاح کانال‌های جدید فروش / توزیع، محبوب‌ترین پاسخ‌ها مواد غذایی (23٪)، فروشگاه‌های محلی (21٪)، فروشگاه‌های اینترنتی (19٪)، فروشگاه‌های رسانه‌های اجتماعی (17٪)، بازارهای آنلاین (13٪) بوده است.

برای خرید قهوه مناسب برای لاته آرت Latte Art بر روی تصویر زیر کلیک کنید

تاکتیک‌های بقا در مواجه با اثرات بیماری همه‌گیر

رستوران گزارش دادند که «اقدامات جدی» را به‌منظور ادامه فعالیت در صنعت ازجمله اخراج کارمندان (23٪)،

درخواست برای وام یا افزایش حقوق صاحبان سهام (23٪)، مذاکره مجدد اجاره با صاحبخانه (22٪)، مذاکره مجدد شرایط با قهوه سبز انجام داده‌اند.

در این میان تأمین‌کنندگان (14٪) و تعطیل دائمی کافه‌ها (7٪) بوده است.

در میان سه منطقه آماری قابل‌توجه، رستوران‌های آمریکای شمالی در هر اندازه بالاترین نرخ اخراج کارکنان (26٪)

و وام‌های تجاری / حقوق صاحبان سهام (29٪) را نشان دادند.

همچنین بالاترین میزان تعطیلی دائم کافه‌ها (7٪) در مقایسه با اروپا (6٪) و استرالیا / نیوزیلند (5٪) بود.

برای خرید قهوه عربی arabic coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

چشم‌انداز آینده با وجود اثرات بیماری همه‌گیر

وقتی از آن‌ها سؤال شد که چه زمانی انتظار دارند به سطح تقاضای قبل از COVID برسند، با آفتابی‌ترین چشم‌انداز بزرگ‌ترین رسترها (5 میلیون + پوند)،

دو سوم آن‌ها (66٪) گفتند که قبلاً سطح تقاضا را بهبود بخشیده‌اند یا رشد داده‌اند.

در بین تمام برشته کننده‌ها، این تعداد به 23 درصد کاهش می‌یابد.

فقط 5٪ از کل رستوران گفتند که انتظار بازگشت به سطح تقاضای قبل از همه‌گیری را ندارند و 30٪ آن‌ها تخمین زدند که بهبودی بیش از 12 ماه به طول خواهد انجامید.

این چشم‌انداز به‌ویژه در میان رستری‌های آمریکای شمالی ناخوشایند بود، 72 درصد از آن‌ها اظهار داشتند که بهبودی آن شش ماه یا بیشتر طول می‌کشد.

رستری‌های کوچک‌تر و رستری‌های آمریکای شمالی نیز در مورد تقاضای تخمین زده‌شده در شش ماه آینده کمترین خوش‌بینی را داشتند.

تقریباً نیمی از پاسخ‌دهندگان از آمریکای شمالی (49٪) اظهار داشتند که انتظار دارند تقاضا در شش ماه آینده کاهش یابد.

منبع: daily coffee news

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟