آشپزی با قهوه

آموزش آشپزی گوشت فیله با قهوه اسپرسو

آموزش آشپزی گوشت فیله برشته شده با قهوه اسپرسو

زردآلو های شیرین یک لعاب عالی برای قسمت نرم گوشت فیله ایجاد می‌کنند و با افزودن کمی اسپرسو طعم و مزه قوی به این غذا می‌افزاید. سعی کنید گوشت فیله خود را بیش‌ازحد نپزید تا خشک نشود.

زمان آماده‌سازی گوشت فیله برشته‌شده : 1 ساعت و 15 دقیقه

خدمت می‌کند: 12

عناصر مورداستفاده در گوشت فیله برشته‌شده؟

  • گوشت فیله بدون استخوان (3 پوند، اصلاح‌شده)
  • نمک (3/4 قاشق چای‌خوری)
  • عصاره زردآلو (1 فنجان)
  • خردل دیژون (2 قاشق غذاخوری)
  • سیر (2 حبه، خردشده)
  • آب مرغ (1/2 فنجان، نمک کم)
  • روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری)
  • فلفل سیاه (1/2 قاشق چای‌خوری)
  • پودر اسپرسو فوری (2 قاشق غذاخوری)
  • سس Worcestershire (4 قاشق چای‌خوری)
  • میخک زمینی (1/4 قاشق چای‌خوری)

دستورالعمل تهیه گوشت فیله برشته شده :

  1. فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید و روی یک ورق پخت را با فویل قرار دهید.
  2. از ریسمان آشپزخانه برای بستن گوشت فله استفاده کنید و سپس آن را با مالیدن فلفل، نمک و روغن بپوشانید و داخل تابه بریزید.
  3. به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
  4. اسپرسو، ووسترشایر، میخک، مواد زردآلو، خردل و سیر را در قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه روی شعله متوسط ​​گرم کنید و از روی شعله بردارید.
  5. از لعاب برای آغشته کردن گوشت فیله استفاده کنید، مقداری از لعاب را در تابه بگذارید. گوشت را کمی تفت دهید و از یک دماسنج برای آزمایش گوشت استفاده کنید. باید 140 درجه فارنهایت را بخواند. از فر خارج کنید و روی تخته برش قرار دهید، اجازه دهید 10 دقیقه قبل از برش خنک شود.
  6. آبگوشت را درون تابه با سس بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
  7. رشته را از گوشت و ورقه بردارید. روی آن را با سس آغشته کرده و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.