زردآلو های شیرین یک لعاب عالی برای قسمت نرم گوشت فیله ایجاد میکنند و با افزودن کمی اسپرسو طعم و مزه قوی به این غذا میافزاید. سعی کنید گوشت فیله خود را بیشازحد نپزید تا خشک نشود.
زمان آمادهسازی گوشت فیله برشتهشده : 1 ساعت و 15 دقیقه
خدمت میکند: 12
عناصر مورداستفاده در گوشت فیله برشتهشده؟
- گوشت فیله بدون استخوان (3 پوند، اصلاحشده)
- نمک (3/4 قاشق چایخوری)
- عصاره زردآلو (1 فنجان)
- خردل دیژون (2 قاشق غذاخوری)
- سیر (2 حبه، خردشده)
- آب مرغ (1/2 فنجان، نمک کم)
- روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری)
- فلفل سیاه (1/2 قاشق چایخوری)
- پودر اسپرسو فوری (2 قاشق غذاخوری)
- سس Worcestershire (4 قاشق چایخوری)
- میخک زمینی (1/4 قاشق چایخوری)
دستورالعمل تهیه گوشت فیله برشته شده :
- فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید و روی یک ورق پخت را با فویل قرار دهید.
- از ریسمان آشپزخانه برای بستن گوشت فله استفاده کنید و سپس آن را با مالیدن فلفل، نمک و روغن بپوشانید و داخل تابه بریزید.
- به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
- اسپرسو، ووسترشایر، میخک، مواد زردآلو، خردل و سیر را در قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه روی شعله متوسط گرم کنید و از روی شعله بردارید.
- از لعاب برای آغشته کردن گوشت فیله استفاده کنید، مقداری از لعاب را در تابه بگذارید. گوشت را کمی تفت دهید و از یک دماسنج برای آزمایش گوشت استفاده کنید. باید 140 درجه فارنهایت را بخواند. از فر خارج کنید و روی تخته برش قرار دهید، اجازه دهید 10 دقیقه قبل از برش خنک شود.
- آبگوشت را درون تابه با سس بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
- رشته را از گوشت و ورقه بردارید. روی آن را با سس آغشته کرده و سرو کنید.