آشپزی با قهوه

آشپزی کتلت سرخ شده مرغ با قهوه

کتلت سرخ شده مرغ با قهوه

کتلت سرخ شده مرغ با قهوه برای تهیه آب گوشت از تفت دادن استیک ژامبون تهیه می شود. این غذا نسخه سبک ظرف اصلی ژامبون است و در کمتر از یک ساعت ساخته می شود.

زمان آماده سازی: 40 دقیقه

تعداد سرو: 4

مواد لازم کتلت سرخ شده مرغ با قهوه:

  • ادویه مرغ (3/4 قاشق چای خوری)
  • تخم مرغ (1)
  • آب (1 قاشق غذاخوری)
  • کتلت سینه بوقلمون (4)
  • بیکن (1 تکه ، خرد شده)
  • قهوه دم کرده (1/2 فنجان)
  • آرد (1/4 فنجان)
  • فلفل کاین (1/8 قاشق چای خوری)
  • سفید تخم مرغ (1)
  • آرد سوخاری گندم کامل (1 ½ فنجان)
  • روغن کانولا (2 قاشق غذاخوری)
  • آبگوشت سبزیجات (3/4 فنجان)
  • شکر (1/2 قاشق چای خوری)

دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده مرغ با قهوه

  1. فر را روی 200 درجه فارنهایت تنظیم کنید و ورق پخت را داخل فر قرار دهید.
  2. ادویه مرغ ، کاین و آرد را در یک کاسه ترکیب کنید. 1 قاشق غذاخوری مخلوط را کنار بگذارید. با استفاده از یک کاسه دیگر ، سفید تخم مرغ ، آب و تخم مرغ را مخلوط کنید و سپس خرده ریزها را در یک کاسه دیگر قرار دهید.
  3. کتلت ها را به آرد ادویه دار آغشته کرده و درون تخم مرغ قرار دهید و در آخر آنها را به آرد سوخاری آغشته کنید.
  4. ماهی تابه را گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید سپس کتلت ها را به مدت 4 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شوند. از روی حرارت برداشته و روی ورق پخت قرار دهید.
  5. به مدت 3 دقیقه از هر طرف بپزید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
  6. بیکن را درون قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه بپزید و سپس آرد ادویه دار مانده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شود. قهوه ، شکر و آبگوشت را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید.
  7. بر روی کتلت ها آب گوشت بریزید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.