کتلت سرخ شده مرغ با قهوه برای تهیه آب گوشت از تفت دادن استیک ژامبون تهیه می شود. این غذا نسخه سبک ظرف اصلی ژامبون است و در کمتر از یک ساعت ساخته می شود.
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
تعداد سرو: 4
مواد لازم کتلت سرخ شده مرغ با قهوه:
- ادویه مرغ (3/4 قاشق چای خوری)
- تخم مرغ (1)
- آب (1 قاشق غذاخوری)
- کتلت سینه بوقلمون (4)
- بیکن (1 تکه ، خرد شده)
- قهوه دم کرده (1/2 فنجان)
- آرد (1/4 فنجان)
- فلفل کاین (1/8 قاشق چای خوری)
- سفید تخم مرغ (1)
- آرد سوخاری گندم کامل (1 ½ فنجان)
- روغن کانولا (2 قاشق غذاخوری)
- آبگوشت سبزیجات (3/4 فنجان)
- شکر (1/2 قاشق چای خوری)
دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده مرغ با قهوه
- فر را روی 200 درجه فارنهایت تنظیم کنید و ورق پخت را داخل فر قرار دهید.
- ادویه مرغ ، کاین و آرد را در یک کاسه ترکیب کنید. 1 قاشق غذاخوری مخلوط را کنار بگذارید. با استفاده از یک کاسه دیگر ، سفید تخم مرغ ، آب و تخم مرغ را مخلوط کنید و سپس خرده ریزها را در یک کاسه دیگر قرار دهید.
- کتلت ها را به آرد ادویه دار آغشته کرده و درون تخم مرغ قرار دهید و در آخر آنها را به آرد سوخاری آغشته کنید.
- ماهی تابه را گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید سپس کتلت ها را به مدت 4 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شوند. از روی حرارت برداشته و روی ورق پخت قرار دهید.
- به مدت 3 دقیقه از هر طرف بپزید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
- بیکن را درون قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه بپزید و سپس آرد ادویه دار مانده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شود. قهوه ، شکر و آبگوشت را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید.
- بر روی کتلت ها آب گوشت بریزید و سرو کنید.