ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آشپزی با قهوه » آشپزی کباب سرخ شده با قهوه

آشپزی کباب سرخ شده با قهوه

کباب سرخ شده با قهوه

کباب سرخ شده با قهوه گویی با پایه سوپ پیاز درست شده است اما قهوه تعادل مناسبی برای ماریناد اضافه می‌کند و همه می‌توانند این غذا را میل کنند.

  • زمان آماده‌سازی: 3 ¼ ساعت
  • تعداد: 10

مواد لازم برای کباب سرخ شده با قهوه

  • تفت گوشت گاو (4 پوند، اصلاح‌شده)
  • فلفل سیاه
  • پیاز (4 فنجان، برش خورده)
  • آویشن خشک (1 قاشق چای‌خوری)
  • سرکه بالزامیک (2 قاشق غذاخوری)
  • نمک (1/2 قاشق چای‌خوری)
  • روغن زیتون (4 قاشق چای‌خوری)
  • سیر (4 حبه، خردشده)
  • قهوه دم‌کرده (3/4 فنجان)
  • نشاسته ذرت (2 قاشق غذاخوری محلول در 2 قاشق غذاخوری آب)

دستورالعمل تهیه کباب سرخ شده با قهوه

  1. فر را روی 300 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
  2. برای چاشنی گوشت گاو از فلفل و نمک استفاده کنید. اجاق گاز را گرم کنید و 2 قاشق چای‌خوری روغن در آن قرار دهید. گوشت گاو را بگذارید و به مدت 7 دقیقه بپزید، مرتباً بچرخانید تا گوشت سرخ شود. از قابلمه برداشته و روی بشقاب بگذارید.
  3. روغن مانده را در قابلمه بریزید و پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید و آویشن و سیر را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید. سرکه و قهوه را اضافه کنید و بجوشانید و سپس گوشت گاو را داخل قابلمه بریزید و سس را بر روی گوشت بمالید.
  4. به مدت 2 ساعت یا بیشتر در اجاق گاز بپزید، گوشت باید نرم باشد اما از هم پاشیده نشود. آن را از اجاق برداشته و روی تخته برش قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خنک شود.
  5. از قاشق برای از بین بردن روغن اضافی گوشت گاو ریز شده است استفاده کنید. قابلمه را روی اجاق قرار داده و سس را با نشاسته ذرت غلیظ کنید.
  6. گوشت گاو را ورقه ورقه کرده و همراه با آب گوشت به دلخواه خود سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟