کباب سرخ شده با قهوه گویی با پایه سوپ پیاز درست شده است اما قهوه تعادل مناسبی برای ماریناد اضافه میکند و همه میتوانند این غذا را میل کنند.
- زمان آمادهسازی: 3 ¼ ساعت
- تعداد: 10
مواد لازم برای کباب سرخ شده با قهوه
- تفت گوشت گاو (4 پوند، اصلاحشده)
- فلفل سیاه
- پیاز (4 فنجان، برش خورده)
- آویشن خشک (1 قاشق چایخوری)
- سرکه بالزامیک (2 قاشق غذاخوری)
- نمک (1/2 قاشق چایخوری)
- روغن زیتون (4 قاشق چایخوری)
- سیر (4 حبه، خردشده)
- قهوه دمکرده (3/4 فنجان)
- نشاسته ذرت (2 قاشق غذاخوری محلول در 2 قاشق غذاخوری آب)
دستورالعمل تهیه کباب سرخ شده با قهوه
- فر را روی 300 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
- برای چاشنی گوشت گاو از فلفل و نمک استفاده کنید. اجاق گاز را گرم کنید و 2 قاشق چایخوری روغن در آن قرار دهید. گوشت گاو را بگذارید و به مدت 7 دقیقه بپزید، مرتباً بچرخانید تا گوشت سرخ شود. از قابلمه برداشته و روی بشقاب بگذارید.
- روغن مانده را در قابلمه بریزید و پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید و آویشن و سیر را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید. سرکه و قهوه را اضافه کنید و بجوشانید و سپس گوشت گاو را داخل قابلمه بریزید و سس را بر روی گوشت بمالید.
- به مدت 2 ساعت یا بیشتر در اجاق گاز بپزید، گوشت باید نرم باشد اما از هم پاشیده نشود. آن را از اجاق برداشته و روی تخته برش قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خنک شود.
- از قاشق برای از بین بردن روغن اضافی گوشت گاو ریز شده است استفاده کنید. قابلمه را روی اجاق قرار داده و سس را با نشاسته ذرت غلیظ کنید.
- گوشت گاو را ورقه ورقه کرده و همراه با آب گوشت به دلخواه خود سرو کنید.