دسر قهوه

آموزش تهیه پای ابریشم فرانسوی با قهوه

پای ابریشم فرانسوی

پای ابریشم فرانسوی با قهوه مطمئناً با پر کردن ابریشمی در دهان شما ذوب می‌شود. مخلوط قهوه با کاکائو هلندی و شکلات تلخ و شیرین طعم مخصوصاً غنی این پای را نشان می‌دهد.

زمان آماده‌سازی پای ابریشم فرانسوی : 4 ¼ ساعت (شامل زمان برودت)

تعداد: 10

مواد موردنیاز پای ابریشم فرانسوی

پوسته پای ابریشم فرانسوی:

  • ویفر شکلاتی (30)
  • آب (2 قاشق غذاخوری)
  • خرما (2 قاشق غذاخوری، بدون هسته و خردشده)
  • روغن کانولا (1 قاشق غذاخوری)

پر كردن پای ابریشم فرانسوی :

  • آب (1 قاشق غذاخوری)
  • تخم‌مرغ (1)
  • شکر قهوه‌ای (8 قاشق غذاخوری)
  • شکلات تلخ و شیرین (2 اونس، خردشده)
  • سفیده تخم‌مرغ خشک (2 قاشق غذاخوری)
  • قهوه دم‌کرده (1 قاشق غذاخوری)
  • ژلاتین (1 قاشق چای‌خوری بدون طعم)
  • شیر کم‌چرب (1/2 فنجان)
  • پودر کاکائو (1/3 فنجان، شیرین نشده)
  • وانیل (1 قاشق چای‌خوری)
  • کرم تارتار (1/2 قاشق چای‌خوری)

دستورالعمل تهیه پای ابریشم فرانسوی

  1. فر را روی 325˚F تنظیم کنید. برای پوشاندن ظرف پای عمیق 9 اینچی از اسپری پخت‌وپز استفاده کنید.
  2. پوسته را با قرار دادن خرما و ویفر در غذاساز آماده کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود، سپس روغن و آب را مخلوط کنید و ادامه دهید تا پوسته مرطوب شود.
  3. مخلوط را داخل ظرف پای بریزید و در کناره ظرف را فشار دهید. به مدت 10 دقیقه آن را بپزید تا ترد شود. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
  4. با ترکیب آب و قهوه در یک کاسه و سپس قرار دادن ژلاتین، تزئین کنید. کنار بگذارید تا نرم شود.
  5. کاکائو، شیر، 3 قاشق غذاخوری شکر و تخم‌مرغ را در ظرف بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. ماهیتابه را روی شعله ملایم قرار دهید و به مدت 7 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود و به 160 درجه فارنهایت برسد. اجازه ندهید تا بجوشد. ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود و وانیل و شکلات را داخل آن قرار دهید و مخلوط کنید تا ذوب شود. از روی شعله برداشته و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
  6. تارتار و سفیده را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. از همزن دستی با سرعت کم استفاده کنید تا ضخیم شود. سرعت را بالا برده و بزنید تا مخلوط به قله‌ها برسد.
  7. شکر را اضافه کرده و آنقدر بزنید تا مخلوط نرم و براق شود. ering مرنگ را بگیرید و به مخلوط شکلات اضافه کنید تا ترکیب شود و به مرنگ باقی مانده منتقل شود.
  8. هم بزنید و برای پر کردن پوسته استفاده کنید. به مدت 3 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
  9. با دقت خلال کرده و روی آن را با خامه فرم گرفته سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.