پای ابریشم فرانسوی با قهوه مطمئناً با پر کردن ابریشمی در دهان شما ذوب میشود. مخلوط قهوه با کاکائو هلندی و شکلات تلخ و شیرین طعم مخصوصاً غنی این پای را نشان میدهد.
زمان آمادهسازی پای ابریشم فرانسوی : 4 ¼ ساعت (شامل زمان برودت)
تعداد: 10
مواد موردنیاز پای ابریشم فرانسوی
پوسته پای ابریشم فرانسوی:
- ویفر شکلاتی (30)
- آب (2 قاشق غذاخوری)
- خرما (2 قاشق غذاخوری، بدون هسته و خردشده)
- روغن کانولا (1 قاشق غذاخوری)
پر كردن پای ابریشم فرانسوی :
- آب (1 قاشق غذاخوری)
- تخممرغ (1)
- شکر قهوهای (8 قاشق غذاخوری)
- شکلات تلخ و شیرین (2 اونس، خردشده)
- سفیده تخممرغ خشک (2 قاشق غذاخوری)
- قهوه دمکرده (1 قاشق غذاخوری)
- ژلاتین (1 قاشق چایخوری بدون طعم)
- شیر کمچرب (1/2 فنجان)
- پودر کاکائو (1/3 فنجان، شیرین نشده)
- وانیل (1 قاشق چایخوری)
- کرم تارتار (1/2 قاشق چایخوری)
دستورالعمل تهیه پای ابریشم فرانسوی
- فر را روی 325˚F تنظیم کنید. برای پوشاندن ظرف پای عمیق 9 اینچی از اسپری پختوپز استفاده کنید.
- پوسته را با قرار دادن خرما و ویفر در غذاساز آماده کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود، سپس روغن و آب را مخلوط کنید و ادامه دهید تا پوسته مرطوب شود.
- مخلوط را داخل ظرف پای بریزید و در کناره ظرف را فشار دهید. به مدت 10 دقیقه آن را بپزید تا ترد شود. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
- با ترکیب آب و قهوه در یک کاسه و سپس قرار دادن ژلاتین، تزئین کنید. کنار بگذارید تا نرم شود.
- کاکائو، شیر، 3 قاشق غذاخوری شکر و تخممرغ را در ظرف بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. ماهیتابه را روی شعله ملایم قرار دهید و به مدت 7 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود و به 160 درجه فارنهایت برسد. اجازه ندهید تا بجوشد. ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود و وانیل و شکلات را داخل آن قرار دهید و مخلوط کنید تا ذوب شود. از روی شعله برداشته و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
- تارتار و سفیده را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. از همزن دستی با سرعت کم استفاده کنید تا ضخیم شود. سرعت را بالا برده و بزنید تا مخلوط به قلهها برسد.
- شکر را اضافه کرده و آنقدر بزنید تا مخلوط نرم و براق شود. ering مرنگ را بگیرید و به مخلوط شکلات اضافه کنید تا ترکیب شود و به مرنگ باقی مانده منتقل شود.
- هم بزنید و برای پر کردن پوسته استفاده کنید. به مدت 3 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
- با دقت خلال کرده و روی آن را با خامه فرم گرفته سرو کنید.