آشپزی با قهوه

طرز تهیه لاته زرده تخم مرغ در قهوه

طرز تهیه لاته زرده تخم مرغ

اگر عاشق تخم‌مرغ در زمان کریسمس هستید، از نوشیدنی اسپرسو لاته زرده تخم‌مرغ لذت خواهید برد. آن را با خوبی از کف و شیر با یک ماده از تخم‌مرغ پر می‌کنند.

  • زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه
  • تعداد: 1

مواد مورد نیاز لاته زرده تخم‌مرغ

  • 2٪ شیر
  • جوز هندی زمینی
  • زرده تخم‌مرغ (2/3 فنجان)
  • اسپرسو دم‌کرده (1.5 اونس مایع)

 

دستورالعمل تهیه لاته زرده تخم‌مرغ

  1. زرده تخم‌مرغ و شیر را در پارچ بخار ریخته و با استفاده از عصای بخار آن را تا دمای 165 درجه فارنهایت گرم‌کنید.
  2. اسپرسو را آماده کرده و درون یک فنجان بریزید. مخلوط تخم‌مرغ را روی اسپرسو اضافه کنید بدون اینکه کف آن تمام شود.
  3. کف را با قاشق روی قهوه بریزید و یک دانه جوز هندی اضافه کنید.

منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.