آشپزی با قهوه

آموزش آشپزی سوپ لوبیای سیاه دودی با قهوه

سوپ قهوه

قهوه طعمی خاکی و خوش طعم به سوپ لوبیای سیاه دودی با قهوه می بخشد که قدرت آن را بیش ازحد نمی کند اما با ژامبون هماهنگ می‌شود و ترکیبی غنی از طعم دودی به آن می دهد. در ادامه با آموزش تهیه سوپ قهوه لوبیای سیاه آشنا می شویم.

زمان آماده سازی سوپ لوبیای سیاه دودی: 30 دقیقه

تعداد سرو: 6

مواد مورد نیاز در سوپ لوبیای سیاه دودی

  • لوبیای سیاه (2 فنجان خشک)
  • پیاز (2 عدد)
  • کرفس (2 ساقه خردشده)
  • سیر (3 حبه، خردشده)
  • آب (4 فنجان)
  • هام هوگ (1)
  • نمک (1 قاشق چای‌خوری)
  • روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری)
  • فلفل دلمه‌ای قرمز (1 عدد)
  • زیره (1 قاشق غذاخوری)
  • فلفل جلالنو (1 عدد، دانه‌های برداشته‌شده و خردشده)
  • قهوه دم‌کرده (2 فنجان)
  • خامه‌ترش (6 قاشق غذاخوری، کم‌چرب)
  • برگ‌بو (1)
  • Cilantro (خردشده)

دستورالعمل تهیه سوپ لوبیای سیاه دودی با قهوه

  1. لوبیاها را مرتب کرده و بشویید سپس در یک ظرف بزرگ قرار داده و با آب سرد بپوشانید. یک شب خیس کنید و آبکش کنید.
  2. در یک قابلمه سوپ بزرگ روغن را گرم کرده و پیاز را اضافه کنید (حدود 3/1 فنجان ذخیره کنید)، کرفس، سیر، فلفل دلمه‌ای و فلفل جلالنو را به مدت 8 دقیقه بپزید تا سبزیجات کمی قهوه‌ای شوند. زیره را اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس در آب، ژامبون، برگ‌بو، لوبیا و قهوه قرار دهید. گلدان را بپوشانید، 90 دقیقه بپزید تا لوبیا نرم شود و سپس هاگ ژامبون و برگ‌بو را اضافه کنید.
  3. قابلمه را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود سپس نمک را به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. نیمی از سوپ را درون مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. پوره را درون قابلمه ریخته و حرارت دهید.
  4. سرو را با خامه‌ترش، گشنیز و پیاز باقیمانده سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.