آشپزی با قهوه

آشپزی: سوپ لوبیای سیاه دودی

سوپ لوبیای سیاه دودی

قهوه موریس– قهوه طعمی خاکی و خوش‌طعم به سوپ لوبیای سیاه دودی می‌بخشد که قدرت آن را بیش‌ازحد نمی‌کند اما با ژامبون هماهنگ می‌شود و ترکیبی غنی از طعم دودی به آن می‌دهد.

زمان آماده‌سازی سوپ لوبیای سیاه دودی : 30 دقیقه

تعداد سرو: 6

عناصر مورداستفاده در سوپ لوبیای سیاه دودی :

  • لوبیای سیاه (2 فنجان خشک)
  • پیاز (2 عدد)
  • کرفس (2 ساقه خردشده)
  • سیر (3 حبه، خردشده)
  • آب (4 فنجان)
  • هام هوگ (1)
  • نمک (1 قاشق چای‌خوری)
  • روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری)
  • فلفل دلمه‌ای قرمز (1 عدد)
  • زیره (1 قاشق غذاخوری)
  • فلفل جلالنو (1 عدد، دانه‌های برداشته‌شده و خردشده)
  • قهوه دم‌کرده (2 فنجان)
  • خامه‌ترش (6 قاشق غذاخوری، کم‌چرب)
  • برگ‌بو (1)
  • Cilantro (خردشده)

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه فرانسه (فرنچ پرس) french press بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دستورالعمل تهیه سوپ لوبیای سیاه دودی :

  1. لوبیاها را مرتب کرده و بشویید سپس در یک ظرف بزرگ قرار داده و با آب سرد بپوشانید. یک شب خیس کنید و آبکش کنید.
  2. در یک قابلمه سوپ بزرگ روغن را گرم کرده و پیاز را اضافه کنید (حدود 3/1 فنجان ذخیره کنید)، کرفس، سیر، فلفل دلمه‌ای و فلفل جلالنو را به مدت 8 دقیقه بپزید تا سبزیجات کمی قهوه‌ای شوند. زیره را اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس در آب، ژامبون، برگ‌بو، لوبیا و قهوه قرار دهید. گلدان را بپوشانید، 90 دقیقه بپزید تا لوبیا نرم شود و سپس هاگ ژامبون و برگ‌بو را اضافه کنید.
  3. قابلمه را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود سپس نمک را به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. نیمی از سوپ را درون مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. پوره را درون قابلمه ریخته و حرارت دهید.
  4. سرو را با خامه‌ترش، گشنیز و پیاز باقیمانده سرو کنید.

منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه کمکس chemex بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Smoky Black Bean Soup

The coffee adds a toasty, earthy taste to this soup that does not over power it but harmonizes with the ham to give a smoky rich blend.

Preparation Time: 30 minutes

Serves: 6

Ingredients:

  • Black beans (2 cups, dried)
  • Onions (2, diced)
  • Celery (2 stalks, chopped)
  • Garlic (3 cloves, diced)
  • Water (4 cups)
  • Ham Hock (1)
  • Salt (1 teaspoon)
  • Extra virgin olive oil (2 tablespoons)
  • Red bell pepper (1, diced)
  • Ground cumin (1 tablespoon)
  • Jalapeno pepper (1, seeds removed and minced)
  • Brewed coffee (2 cups)
  • Sour cream (6 tablespoons, low fat)
  • Bay leaf (1)
  • Cilantro (chopped)

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز موکاپات moka pot بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Directions:

  1. Sort and wash beans then put into a large container and cover with cold water. Soak overnight and drain.
  2. Heat oil in a large soup pot then add onions (reserve about 1/3 cup), celery, garlic, bell pepper and jalapeno; cook for 8 minutes until veggies have slightly browned. Put in cumin and stir then put in water, ham, bay leaf, beans and coffee; cover pot, cooking for 90 minutes until beans are soft then removing ham hock and bay leaf.
  3. Remove pot from flame and put aside to cool then add in salt to taste. Put half of soup into blender and pulse until smooth. Pour puree into pot and heat.
  4. Serve topped with sour cream, cilantro and leftover onions.

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *