واژه نامه قهوه

واژگان قهوه: آزمون چشیدن Super taster test

Super taster test

قهوه موریس – بحث در مورد مزه و عطروطعم Super taster test کار دشواری است.

ما باید فضای ترجیح و نظر و همچنین دام‌های زبان را مرور کنیم – همه ما لزوماً یک کلمه را به یک‌شکل یکسان تفسیر نمی‌کنیم، یا آن را به همان تجربه عطروطعم مرتبط نمی‌کنیم.

آیا وقتی می‌گوییم «صاف» یا «شرابی» مثلاً هر دو منظورمان یکسان است؟

در حال حاضر در زمین‌های سست، ما باید این واقعیت را اضافه کنیم که در کل جمعیت، همه ما به طرز چشمگیری در تنظیم طعم و مزه متفاوت هستیم،

بنابراین می‌توان گفت، هرکدام از ما می‌توانیم تجربه‌های بسیار مختلفی از یک ماده غذایی داشته باشیم.

اینجاست که آزمون super tast می‌تواند به ما کمک کند. آزمون super taster تا حدی گمراه‌کننده نام‌گذاری شده است.

برای خرید قهوه 100 درصد عربیکا 100% arabica coffee

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

این تست نوار کوچکی از کاغذ سفید است که برای مدت چند ثانیه با دهان بسته روی زبان خود نگه می‌دارید.

ممکن است هیچ‌چیزی را نچشید، فقط کاغذ باشید، یا ممکن است به‌شدت واکنش نشان دهید، چهره‌ای از انزجار را نمایش دهید، دهان خود را با آب بشویید و چند ساعت بعد را صرف تلاش برای خلاص شدن از این احساس کنید.

تفاوت فقط به کاغذ مربوط نمی‌شود بلکه به حساسیت شما نسبت به ترکیب شیمیایی روی کاغذ – پروپیل تیوراسیل بستگی دارد.

حساسیت شما در اینجا با تعداد جوانه‌های چشایی روی زبان شما ارتباط مستقیم دارد و جمعیت از بسیار حساس تا تقریباً غیر حساس است.

این ارتباط مستقیماً با حساسیت ما به تلخی دارد.

توجه به این نکته مهم است که تست super taster توانایی بینی ما را که در چشیدن بسیار حیاتی است، اندازه‌گیری نمی‌کند.

برای خرید قهوه لیندی 100 درصد عربیکا (lindi coffee)

بر روی تصویر زیر کلیک کنید

به‌طور طبیعی، تغییرات زیادی در «بینی» افراد در سراسر جمعیت وجود دارد.

بنابراین مزه ژنتیکی است؟ خوب، نه اگرچه تفاوت‌های ژنتیکی وجود دارد.

توانایی چشیدن، مانند تشخیص شخصیت در انواع مواد غذایی از قهوه گرفته تا پنیر، یک مهارت مبتنی بر تجربه است.

لازم است مقدار کافی قهوه را ارزیابی و میل کنید تا در تشخیص تفاوت‌ها مهارت داشته باشد، درنتیجه یک «کتابخانه طعم» ایجاد کنید.

همچنین، نشان داده‌شده است که حساسیت به مواردی مانند قند را می‌توان آموخت و باگذشت زمان تغییر داد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

برای خرید قهوه عربیکا سینگل اورجین arabica coffee single-origin بر روی تصویر زیر کلیک کنید

Super taster test

Discussing taste and flavour is difficult:

we have to traverse the landscape of preference and opinion as well as the pitfalls of language –

we do not all necessarily interpret the same word in the same way, or link it to the same flavour experience.

Do we both mean the same thing when we say “smooth” or “winey”, for example?

Already on loose ground, we have to add to this the fact that, across the population,

we all vary quite dramatically in our taste setup, so to speak, and can have wildly different experiences of the same foodstuff.

This is where the super taster test can help us. The super taster test is somewhat misleadingly named.

This test is a little strip of white paper that you hold on your tongue with a closed mouth for several seconds.

You may taste nothing, just paper, or you may react violently, pull a face of disgust, wash your mouth out with water, and spend the following few hours trying to rid yourself of the sensation.

برای خرید قهوه مناسب برای دم آوری با قهوه ساز سایفون siphon بر روی تصویر زیر کلیک کنید

The difference is not down to the paper, but to your sensitivity to the chemical compound on the paper – propylthiouracil.

Your sensitivity here is directly related to the number of taste buds on your tongue, and the population ranges from extremely sensitive to almost non-sensitive.

This directly correlates to our sensitivity to bitterness.

It is important to note that the super taster test does not measure the abilities of our nose, which is vital in tasting.

There are, naturally, wide variations in individuals’ “noses” across the population.

So is taste genetic? Well, no, although there are genetic differences.

Tasting ability, as in discerning character in all types of food from coffee to cheese, is very much an experience-based skill.

One needs to assess and taste a lot of coffee to be good at discerning the differences, thereby building a “taste library”.

Also, it has been shown that sensitivity to things like sugar can be learned and will change over time.

So there you have it: tasting is a minefield.

ترجمه و تلخیص از قهوه موریس


برای خرید قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای دانلود اپلیکیشن قهوه موریس morris coffee app بر روی تصویر زیر کلیک کنید

جهت دریافت لیست قیمت قهوه بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای مشاهده صفحه قهوه موریس در اینستاگرام بر روی تصویر زیر کلیک کنید

برای خرید قهوه و عضویت در کانال تلگرام قهوه موریس بر روی تصویر زیر کلیک کنید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.