ارتباط با کارشناس فروش

وبلاگ

خانه » آموزش » دم کردن قهوه با قهوه ساز کمکس – تاریخچه و آموزش

دم کردن قهوه با قهوه ساز کمکس – تاریخچه و آموزش

قهوه ساز کمکس

قهوه موریس – نخستین باری که دستگاه قهوه ساز کمکس را دیدم در دسامبر 2002 بود؛ اما نه در یک کافی‌شاپ، بلکه در یک موزه هنری. قهوه ساز کمکس بخشی از نمایشگاه Vital Forms در موزه هنر سن دیگو بود.

از اوایل دهه 2000 میلادی، کمکس از محبوبیت دوباره‌ای برخوردار شد. کمکس را می‌توانید در بسیاری از کافی‌شاپ‌ها پیدا کرد؛ درحالی‌که برخی از آن برای تزئین استفاده می‌کنند، تعداد فزاینده‌ای به‌عنوان بخشی از نوار آهسته خود استفاده می‌کنند. این جایی است که مشتری، قهوه دم‌کرده دست‌ساز درست می‌کند، دقیقاً مانند نوشیدنی‌های مبتنی بر اسپرسو.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه کمکس chemex بر روی تصویر زیر کلیک کنید

کمکس قهوه را با استفاده از روش تزریق دم می‌کند و این باعث می‌شود بیشتر از همه به قهوه قطره‌ای از نظر بادی و طعم شبیه باشد. فیلترهای کمکس از 20 تا 30٪ ضخیم‌تر از روش‌های استفاده شده توسط سایر روش‌های دم‌آوری مانند Hario هستند. نتیجه آن دم کردن کندتر و یک فنجان قهوه غنی‌تر است. هرچند کمکس به اندازه فرنچ پرس غنی نیست، فنجان قهوه‌ای بدون رسوب تولید می‌کند که هرکسی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

تاریخچه قهوه ساز کمکس

شیمیدان آمریکایی پیتر شلمبوم (1962-1966) کارخانه عصاره‌گیری کمکس را اختراع کرد و در سال 1942 توسط شرکت کمکس منتشر شد. این در حالی بود که 64٪ از کل قهوه‌های خانگی با استفاده از قهوه جوش تهیه می شد. مارک پندگرست در کتاب غیرمعمول در مورد محبوبیت کمکس می‌نویسد:

این هرگز قهوه جوش را به چالش نمی کشد، مگر در میان جست و جو کنندگان حرفه ای و قهوه آزمایان.

آسیاب مناسب برای کمکس کمی درشت‌تر از آسیاب دستگاه‌های قطره‌ای است. برخی از سایت آهای آموزش آنلاین توصیه می‌کنند در جه آسیاب باید به‌اندازه و نرمی دستگاه‌های قطره‌ای باشد و برخی دیگر درجه آسیاب فرنچ پرس را توصیه می‌کنند. اگر قهوه خیلی سریع دم‌آوری می‌شود می‌توانید از آسیاب نرم‌تری استفاده کنید و اگر در طرف تلنگر، قهوه مسدود می‌شود، از درجه آسیاب درشت‌تری استفاده نمایید.

مقیاس دیجیتال به قوام دوز کمک می‌کند. کمکس با استفاده از یک نسبت دم‌کرده 17 به 1 (17 قسمت آب به یک قسمت قهوه) 510 گرم آب برای هر 30 گرم قهوه آسیاب شده است. هنگامی‌که اطمینان حاصل کردید مقدار کافی قهوه و آب وجود دارد، می‌توانید عمل دم‌آوری را آغاز کنید.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه دمی brewed coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دم‌آوری قهوه با دستگاه قهوه به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

مرحله نخست: آب گرم را آماده کنید

برای شستشوی فیلتر نه تنها به 510 گرم آب مورد استفاده برای تهیه قهوه، بلکه مقداری آب اضافی نیز نیاز دارید.

قهوه ساز کمکس

مرحله دوم: قهوه را آسیاب کنید

30 گرم قهوه را آسیاب کنید. کدام آسیاب بهتر است؟ با چیزی کمی درشت‌تر از قطره‌چکان، اما ریزتر از فرنچ پرس شروع کنید.

مرحله سوم: فیلتر را وارد کنید

فیلتر را درون کمکس قرار دهید. قسمت بالای باید دقیقاً بالای لب کمکس باشد که برای ریختن قهوه استفاده می‌شود.

پس از گرم شدن آب، صافی را بشویید و آب را درون کمکس بچرخانید و به دور بریزید. این کار همچنین در پیش گرم کردن کمکس مؤثر است.

برای خرید قهوه مناسب برای قهوه موج سوم third generation coffee بر روی تصویر زیر کلیک کنید

مرحله چهارم: قهوه را اضافه کنید

قهوه آسیاب شده را درون صافی قهوه ساز کمکس قرار دهید.

قهوه ساز کمکس

قهوه ساز کمکسمرحله پنجم: آب را بریزید

پس از رسیدن آب به درجه جوش، آن را از منبع گرما خارج کرده و بگذارید 20 تا 30 ثانیه قبل از ریختن خنک شود.

ریختن اولیه بسیار مهم است.

به‌جای ریختن تمام آب روی قهوه آسیاب شده، همان‌طور که می‌خواهید با فرنچ پرس تهیه کنید، فقط آب کافی را برای اشباع کردن قهوه‌ها بریزید.

خیس كردن اولیه قهوه به آن‌ها اجازه می‌دهد تا “شکوفا شوند”.

اهمیت این مرحله این است که تمام قهوه‌ها در تماس با آب باشند.

بعدازاینکه قهوه‌ها را خیس کردید 20-40 ثانیه صبر کنید.

در این مدت دی‌اکسید کربن به دام افتاده (CO2) از زیر قهوه‌ها فرار می‌کند.

قهوه ساز کمکسمرحله ششم: قهوه را هم بزنید (اختیاری)

در این مرحله می‌توانید قهوه را با یک قاشق چوبی هم بزنید.

مرحله هفتم: آب را اضافه کنید

به‌تدریج به‌اضافه کردن آب ادامه دهید. آن را تا بالای فیلتر پر نکنید.

همیشه حداقل یک اینچ را در قسمت بالا بگذارید.

وقتی به مقدار قهوه موردنظر خود رسیدید، ریختن آب را متوقف کنید.

استفاده از مقیاس دیجیتال از استفاده بیش‌ازحد آب جلوگیری می‌کند.

قهوه ساز کمکس

مرحله هشتم: سرو کردن

پس از عبور آب از فیلتر، فیلتر را جدا کرده و سرو کنید.

تمیز کردن قهوه ساز کمکس

مارک پندگرست نویسنده کتاب غیرمعمول اظهار می‌دارد که تمیز کردن کمکس دشوار است.

من مخالفم، کمکی یک تکه شیشه است و می‌توانید آن را با آب‌صابون داغ بشویید.

حتی فقط آب گرم و بدون صابون برای تمیز نگه‌داشتن آن کافی است؛ و اگر به دلایلی نیاز به تمیز کردن اضافی دارید، کارافه شیشه‌ای در ماشین ظرفشویی بسیار ایمن است.

فقط مطمئن شوید که دسته را برداشته‌اید.

گزینه دیگر برای تمیز کردن، پر کردن کمکس با یخ و اضافه کردن نمک است.

مقداری یخ و یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و در آن چرخش دهید.

کلمات آخر

این روش دم‌آوری برای بسیاری از قهوه‌ها مناسب است.

کمکس به کمک کتری برقی و مقیاس دیجیتال یک روش عالی برای تهیه قهوه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟