انجمن سرطان آمریکا

دستورالعمل‌های انجمن سرطان آمریکا در خصوص قهوه

قهوه موریس – به‌روزرسانی دستورالعمل‌های انجمن سرطان آمریکا در خصوص خواص نوشیدن قهوه و رژیم سرطان، خبر خوب صنعت قهوه به شمار می‌رود.

انجمن سرطان آمریکا برای نخستین بار در سال 2012 دستورالعمل‌های خود را در مورد رژیم غذایی و فعالیت‌های بدنی به‌روز و شواهدی را ارائه داد مبنی بر اینکه قهوه ممکن است به افراد در کاهش احتمال ابتلا به انواع خاصی از سرطان کمک کند.

این گروه که دستورالعمل‌های منتشرشده آن به‌عنوان یک منبع ضروری برای پزشکان شناخته می‌شود، گفتند: اگرچه مکانیسم‌هایی که به نظر می‌رسد قهوه باعث کاهش بروز برخی از انواع سرطان شود، کاملاً درک نشده است، اما تحقیقات منتشرشده طی یک دهه گذشته این امر را اثبات می‌کند که نوشیدن قهوه برای جلوگیری از انواع مختلف سرطان مؤثر است.

البته، روش مطمئنی برای جلوگیری از سرطان وجود ندارد، اگرچه ACS گفته است که اکنون معتقد است که حفظ وزن بدن، فعال ماندن در طول زندگی، پیروی از یک رژیم غذایی سالم و جلوگیری یا محدود کردن الکل می‌تواند تا حد زیادی خطر سرطان در شخص را کاهش دهد. بر اساس این تحقیقات 18٪ از کل موارد سرطان در ایالات‌متحده را می‌توان به‌طور مستقیم به برخی از ترکیبات این عوامل نسبت داد.

خواص نوشیدن قهوهنقش قهوه و خواص قهوه در کاهش خطر ابتلا به سرطان

به‌طورکلی، دستورالعمل‌های جدید ACS، قهوه را درخشان می‌کند و این به دلیل تأثیر مثبت نوشیدن قهوه در کاهش ابتلا به سرطان است.

این که آیا مصرف قهوه خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان را کاهش می‌دهد یا افزایش می‌دهد، یک موضوع تحقیقاتی در مجامع پزشکی در سال‌های اخیر بوده است. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف قهوه احتمالاً خطر ابتلا به سرطان‌های کبدی و آندومتر را کاهش می‌دهد، هرچند که عدم استعمال دخانیات ممکن است این ارتباط دوم را توضیح دهد. شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهد قهوه خطر ابتلا به سرطان دهان، حلق و حنجره و همچنین سرطان پوست پایه را در آقایان و خانم‌ها کاهش می‌دهد.

ACS ادامه می‌دهد که قهوه ممکن است در برخی از سرطان‌های دستگاه گوارش نیز خطر کمتری داشته باشد، درحالی‌که برخی از راه‌های بالقوه به‌واسطه اینکه قهوه می‌تواند اثرات مفیدی بر خطر سرطان داشته باشد، این‌گونه تشریح می‌کند:

«مکانیسم‌های بالقوه‌ای که قهوه از آن‌ها اثرات مفیدی بر خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها می‌گذارد، کاملاً درک نشده است. صدها ترکیب بیولوژیکی فعال، ازجمله کافئین، فلاونوئیدها، لیگنین‌ها و سایر پلی‌فنول‌ها، در قهوه بوداده یافت می‌شوند. نشان داده‌شده است که این ترکیبات قهوه باعث افزایش انرژی، مهار آسیب‌های سلولی، تنظیم ژن‌های دخیل در ترمیم DNA، خاصیت ضدالتهابی و یا متاستاز می‌شود. قهوه همچنین بر زمان ترانزیت روده و متابولیسم کبدی سرطان‌زا تأثیر دارد، بنابراین به همین دلیل ممکن است قهوه در کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌های گوارشی نیز نقش داشته باشد.»

قهوه موریس را در اینستاگرام هم ببینید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *